Maak een afspraak

Algemene voorwaarden Sportmedische symposium

Het sportmedische hardloop symposium is een samenwerking tussen OCON Sport en Fysiotherapie ZorgSaam Nijverdal – Hellendoorn. Zij dragen uiterste zorg om een informatief en inspirerend programma te verzorgen.


Betaling

U ontvangt direct na aanmelding een factuur op het door u aangegeven emailadres. Inschrijving is alleen mogelijk als de betaling voldaan is.

Voor vragen over de factuur en betaling kunt u contact opnemen met M. Hudepohl via mhudepohl@zorgsaamnijverdal.nl

Vervanging of annuleren

Indien u, om wat voor reden dan ook, uiteindelijk niet aanwezig kunt zijn bij het symposium, kunt u iemand voor u in de plaats laten komen. Dit is kosteloos. Stuur een email naar mhudepohl@zorgsaamnijverdal.nl met daarin de gegevens van u en uw vervanger.
Kunt u geen vervanger sturen? Annuleer dan bij voorkeur uiterlijk 2 weken voor aanvang van het congres. Annuleert u binnen 2 weken voor aanvang van het congres, dan zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht. U kunt uitsluitend annuleren via email aan mhudepohl@zorgsaamnijverdal.nl

Accreditatie voor paramedici en looptrainers

Paramedici: Om in aanmerking te komen voor accreditatiepunten dient u uw BIG-nummer of ander relevant nummer (afhankelijk van tot welke beroepsgroep u behoort) door te geven, dit wordt u ook gevraagd bij uw aanmelding. Na afloop van het Symposium zal uw presentie worden doorgegeven aan uw beroepsvereniging. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van uw BIG-nummer/ registratienummer van uw beroepsvereniging bij uw inschrijving. Als u bij uw inschrijving heeft aangegeven accreditatie te willen ontvangen en uw BIG-nummer of nummer van uw beroepsvereniging hebt doorgegeven dan worden deze punten voor u bijgeschreven.

Looptrainers: Er worden 2 licentiepunten niveau 3 toegekend aan deze scholing. Licentiehouders van de Atletiekunie kunnen een scan van het certificaat naar rita.lemmens@atletiekunie.nl mailen en aan de hand daarvan worden de punten bijgeschreven.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×