Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

16 oktober 2019

My Road To 75 part 10

Let’s go!!!

Nog minder dan een week te gaan! Het fijne is dat de zware trainingen erop zitten, wat nog rest is een half uurtje los lopen en een avondwandeling na de eerste reisdag. Het lichaam voelt super, heerlijk die benen die op springen staan! Ik voel gewoon de energie door mijn bloedvaten stromen 🙂 De mentale spanning begint ook te stijgen. Helemaal omdat ik deze week al vakantie heb, gelukkig heb ik onze kleine druktemaker om me mee bezig te houden 🙂

Laatste test is geslaagd

Na een week ziek te zijn geweest de planning toch maar iets opgeschoven. De langste duurloop had ik graag een week eerder gedaan, maar hem niet doen kreeg ik er mentaal niet door bij mezelf. Dus toch nog een keer vol aan de bak.
Vorige week een duurloop gedaan van 6 uur samen met Ronald in Tecklenburg. Hoe je weet dat de vorm goed is?! Als je na 5 uur nog steeds vervelende grappen maakt, sorry Ronald was je nou oud of koud?! Alles liep voorspoedig! Ronald die na zijn revalidatie sterker terug keerde dan ooit te voren ging ook als de brandweer. Mooie quote op 4,5 uur ” ik kan de benen nu wel voelen”, gaat goed komen met hem!!!

Laatste voorbereidingen

Zo langzaam aan de spullen klaar leggen die mee gaan. Wat een belachelijke hoeveelheid spullen voor een dagje hardlopen! Qua kleding ben ik er nog niet uit, de weersvoorspellingen veranderen per dag. Zoals het er nu uit ziet wordt het nat, natter natst… Ach ja met alles rekening houden en alles dubbel mee nemen. Alles is getest dus ik ben op alle omstandigheden voorbereid, behalve sneeuw 😉

Race report

Volgens mij zijn er live results waarop je de doorkomst tijden per post kunt volgen, mocht dit bekend zijn laat ik dat op FB en IG weten. Ook probeer ik jullie tijdens de race via mijn Instagram @myroadtofinish up to date houden. Voor zover de laatste blog in de voorbereiding op mijn Road to 75! Hopelijk volgende week een verslag van mijn geslaagde missie!!!

Let’s finish this!!!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×