Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

5 september 2019

My Road to 75 part 6

Van oude man naar grote jongen

Het is even stil geweest van mijn kant, waarom? Ik heb een week niets gedaan! Mijn rug was toch heftiger dan gehoopt. Drie behandelingen bij de fysiotherapie nodig gehad om weer een beetje in balans te komen. Op een avond viel het Lieneke op dat ik zo scheef stond als maar kan, nou dan weet je dat het nog niet opgelost is… Het feit dat ik mij grote delen van de dag als een 90-jarige oude man voortbewoog zei ook voldoende. Extra herstel is dus nog even belangrijk. Na een aantal jaren met verschillende blessures maar een steeds terugkerende rug problematiek weet ik dat ik hier niet mee moet overhaasten. Eerlijk gezegd even een weekje minderen is ook wel lekker.

My Road to 75

Op de goede weg

De trainingen gaan weer lekker! Afgelopen zondag vroeg op pad, aangezien we nog naar Opa gaan die in de buurt van Amsterdam woont. Tijdens de lange duurloop dacht ik na 2 uur; hè hè ik begin wakker te worden. Dan weet je dat het goed zit.

Ook deze week weer fanatiek gebokst en de krachttraining weer opgepakt. Nu nog extra aandacht voor mobiliteit van de onderrug.  De zin om weer vol aan de bak te gaan is er weer!

Maand van de waarheid

Komende maand staat in het teken van hoogtemeters en trainen met stokken. Vanaf nu elke zondag in de auto om naar Tecklenburg te gaan trainen. Het idee is om het aantal hoogtemeters langzaam te gaan opvoeren, alsmede de kilometers. Aangezien ik nog niet eerder met stokken heb gelopen, is het nu een goed moment om dit op te gaan pakken. Dus de steile en technische klimmen gaan we op en af herhalen om een goed gevoel te krijgen hoe dit het beste te doen.

My Road to 75

Dörenther klippen

Thuis de krachttraining nog meer gaan richten op stabiliteit en mobiliteit. Er zullen nog wel meer pijntjes gaan verschijnen, maar we proberen dit natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen.

Als een kind zo blij!

Lieneke is weer aan het hardlopen en ik begeleid haar met haar trainingsprogramma. Heerlijk om haar weer te zien stralen als ze haar schoenen aan trekt! ’s Avonds sta ik met stopwatch en babyfoon aanwijzingen te geven midden op straat 🙂 Sofia heeft deze week leren omrollen! Prachtig om te zien hoe ze bleef doorzetten om het voor elkaar te krijgen, van wie heeft ze dat toch 😉 Het ritme van het gezinsleven hebben we nu lekker te pakken. Fijn om nu 2 dagen papadag te hebben! Van uit rusten komt weinig, maar wil het voor geen goud missen!

 

Mocht je zin hebben om een zondag mee te lopen?! Je bent van harte welkom!

 

Voor de vorige edities kijk hier 12345

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×