Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

19 september 2019

My Road to 75 part 8

Nog maar één maand te gaan!

Ja ja het komt nu echt dichterbij! Na akkoord van Lieneke dat zij en Sofia zeker mee gaan naar Frankrijk meteen op zoek naar een geschikte verblijfslocatie.  Zo ouderwets als ik ben, ben blijkbaar toch echt al oud, door collega’s Steven en Henrieke bijgepraat over de werking van Airbnb. Na een avondje zoeken een aantal opties voorgelegd aan de kiescommissie, lees Lieneke ;). Keuze ging toch wel voor zo dicht mogelijk bij de startfinish locatie. Ik ben natuurlijk niet de eerste en enige die dat bedenkt, dus er waren al een aantal locaties gereserveerd. Toch een perfecte locatie kunnen vinden om met z’n drieën een weekje vakantie te vieren. Op ongeveer een kilometer van start/finish!

Met de week sterker

De trainingen gaan steeds beter! Afgelopen week een duurloop van een dikke 4 uur in het Teutoburgerwald. Als je dan nog de gedachte hebt om er een uurtje bij aan te plakken dan weet je dat het goed zit 😉 De kracht neemt toe, mijn gemiddelde hartslag wordt steeds lager, en voor mij het meest veelzeggende; ik heb 24 uur per dag enorme honger!

Dinsdag voor de verandering maar weer eens een echte interval training gedaan. Het mooiste van de training is dat Lieneke Sofia in de draagzak mee heeft. Het wordt dus heen en weer sprinten en tijdens de pauze met de dames mee wandelen. Soms is het goed om je lichaam even uit het standaard ritme te halen en eens goed te laten schrikken. Ik kan kort zijn, dit is zeer goed gelukt! Wat een moeite had ik met het hoge tempo. De snelheid viel me nog reuze mee, maar mijn lichaam was het zeker niet meer gewend. Komende tijd nog maar weer wat vaker spelen met snelheid.

Mannen blijven kinderen

Aangekomen op de parkeerplaats spreekt een man mij in het Duits aan. Of dit de juiste parkeerplaats is voor de afstandbestuurbare auto’s?! Mijn blik zegt blijkbaar genoeg… Na 4 uur hardlopen kom ik weer terug bij de auto, tot mijn verbazing zie ik 6 volwassen mannen met grote bierbuiken het bos uit komen met een zeer divers aanbod van afstandbestuurbare auto’s. Verschrikt kijkt de man mij aan, of ik echt zo lang heb hardgelopen?! Blijkbaar zegt mijn blik opnieuw voldoende.

Tussen hoop en vrees

Al jaren lopen Ronald en ik verschillende marathons en ultras. Elke keer bedenken we weer een nieuw avontuur om het komende jaar aan te gaan. Dit jaar dus de GTL! Helaas is Ronald ondertussen al weken geblesseerd en kan hij nog niet hardlopen… Duimen dat er nog een wonder gebeurd dat we straks gewoon weer samen aan de start en finish staan!

Salland Trail 2019 50km

Komend weekend staat er weer een lange duurloop op het programma van zo’n 4,5 uur, dus als je zin hebt 🙂

Volg mij op Instagram voor leuke actie foto’s en filmpjes! @myroadtofinish

Vorige delen terug lezen:

76 5 4 3 2 1

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×