Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

3 oktober 2019

My Road to 75 part 9

De spanning begint nu echt wel te stijgen!

De social media begint in Frankrijk ook op stoom te komen. Steeds meer foto’s en filmpjes van het evenement komen online. Kan niet anders zeggen dan dat ik er steeds meer zin in begin te krijgen! Deze week al met de hoofdlamp in het donker getraind om te wennen aan onverhard lopen in het donker. Het is toch lastiger dan je denkt. Met name het inschatten van diepte is lastig. Dus straks de eerste paar uur goed concentreren!

Voelt als topvorm!

Vorige week in het Teutoburgerwald een duurloop van 4,5 uur gelopen.  Het gaat me steeds makkelijker af! Als je na een dikke 4 uur twijfelt of je nog een uurtje extra gaat doen dan weet je dat het wel snor zit! De week erna helaas wel een flinke verkoudheid opgelopen. Laten we het in het midden houden wie van ons tweeën wie heeft aangestoken, maar qua grote snottebellen wint Sofia toch echt 😉 Een weekje rust afgesloten met een heerlijk herfstduurloop op zondag. Stampend door de plassen was ik blij dat het weer de goede kant op gaat. Mijn hartslag was zo strak als een Zwitsers uurwerk dus het virus is uit het lichaam.

My Road to 75-22

Samen verkouden, samen een frisse neus halen

Planning van de wedstrijd

Nu het serieus dichterbij komt, begint de definitieve wedstrijdplanning vorm te krijgen.  Drinken staat vast met afwisselend een flask met sportdrank, watts&minerals en perpetuem. De melkpoeder toren van Sofia neem ik voor een dagje in beslag zodat ik bij de posten gedurende de dag met het water dat daar voor handen is, genoeg drinken voor de hele dag bij me heb. Qua sportvoeding neem ik altijd een redelijke reserve met me mee mocht het eten bij de posten niet zo goed vallen. Qua weer is er natuurlijk weinig zinnigs te melden, behalve dat het daar standaard iets warmer is dan hier. Maar ook daar is het de komende week vooral nat. Dus met alle scenario’s rekening houden en alle kleding types mee nemen. Alleen een korte broek en singlet zal het dit keer wel niet worden.

Hoop in zicht voor Ronald

Afgelopen week is Ronald met sprongen vooruit gegaan. Deze zondag gaat hij mee naar het Teutoburgerwald om 4 uur te trainen. Hij wandelt en loopt nu afwisselend hard en zijn knie lijkt dit goed te houden. Kan niet wachten tot dat we samen aan de start staan, Ronald. Het in mei geplande avontuur zou niet hetzelfde zijn zonder jou!

Trail Family

Ook Lieneke gaat met sprongen vooruit! Waar we begonnen met blokken van 30 seconden zit ze nu al op 1km aaneen. Vaak moet ik haar nog temperen, hetgeen natuurlijk een goed teken is. Nog even en we kunnen samen met z’n drieën het bos onveilig maken 🙂

My Road to 75-23

Happy Runner

Komend weekend staat er weer een lange duurloop op het programma van zo’n 5 uur, dus als je zin hebt 🙂

My Road to 75-21

 

Volg mij op Instagram voor leuke actie foto’s en filmpjes! @myroadtofinish

Vorige delen terug lezen:

87 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×