Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

Clinic Mindful Run Nijverdal en Hellendoorn

5-weekse Mindful Run cursus

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

In de cursus geven we uitgebreid aandacht aan looptechniek , ademhaling en bewustwording. Veel hardlopers ademen verkeerd waardoor ze teveel energie verbruiken. Binnen Mindful Run gebruiken we neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je inademend, hoe meer zuurstof en minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt en des te lager zal je hartslag zijn.

Mindful run in Hellendoorn en Nijverdal

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Gratis quickscan bij ZorgSaam Lopers Company

Voor de cursus Mindful Run werken we nauw samen met Helen Blom van Mindful Run Nijverdal. Tevens mag je bij ZorgSaam Lopers Company jouw hardloopschoenen gratis laten controleren en een quickscan op te beoordelen hoe jouw looptechniek en stabiliteit van enkels, knieën, heupen en lage rug is. Dit alles om blessure te voorkomen.

Deelnemen aan Mindful Run cursus

Kosten: 95 euro
Aanmelding kan via: blomwolterink@gmail.com of deze link
Startdata cursus:
Zondagochtend: 19 januari, 2, 9, 16 en 23 februari van 9:00 uur t/m 10:30 uur. Startlocatie: De Uitkijk Hellendoorn
Vrijdagochtend: 17, 31 januari, 7, 14, 21 februari  van 9:00 uur t/m 10:30 uur. Startlocatie: De Uitkijk Hellendoorn

Heb jij interesse in de 5-weekse Mindful Run, maar de data en/of tijden komen je niet uit? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×