Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

Cursus looptechniek en stabiliteit

Wil jij ook graag jouw looptechniek verbeteren of perfectioneren. Of loop jij elke keer tegen dezelfde loopblessure aan? Wellicht is onze personal hardloopclinic iets voor jou. Onze sportfysiotherapeute en hardloopspecialiste Henrieke Krommendijk gaat 3 weken lang samen met jou aan de slag om aan jouw looptechniek te werken. Je krijgt een persoonlijke video-analyse met oefeningen en adviezen op maat. De cursus is geschikt voor iedereen, het maakt niet uit wat je instapniveau is. Je werkt in kleine groepjes van circa 6 mensen, waarbij ze het erg belangrijke vind dat persoonlijke aandacht centraal staat.

Inhoud cursus:

  • 3 praktische clinics van ongeveer een uur
  • Iedere deelnemer krijgt een uitgebreide persoonlijke video-loopanalyse, deze wordt door mij op papier uitgewerkt. Tevens wordt de video toegestuurd.
  • Loopscholing; waarin het accent ligt op: het lopen met rompspanning, soepel en stabiel hardlopen.
  • Het leren toepassen van de loopscholing in een efficiënte manier van lopen.
  • Kleine groepjes, maximaal 6-7 personen, waarin het accent ligt op persoonlijke aandacht. Na deze 3 lessen heeft iedereen voldoende persoonlijke handvatten om thuis mee aan de slag te gaan.
  • Training met behulp van een metronoom, gericht op het veranderen/verbeteren van de pasfrequentie.

Kosten:

60 euro voor 3 trainingen inclusief uitgewerkte loopanalyse.

Locatie:

We verzamelen bij de winkel ZorgSaam Lopers Company / Fysiotherapie ZorgSaam Hellendoorn en gaan vanaf daar het veld op, of lopen rondom de Regge.

Je hoeft voor deze cursus geen hoog instap niveau te hebben. Het accent ligt op het verbeteren van de looptechniek en niet zozeer op het maken van kilometers

Cursus looptechniek en stabiliteit ZorgSaam Hellendoorn Cursus looptechniek en stabiliteit ZorgSaam Hellendoorn Cursus looptechniek en stabiliteit ZorgSaam Hellendoorn
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×