Maak een afspraak

Fysiotherapie ZorgSaam Hellendoorn

Fysiotherapie ZorgSaam Hellendoorn is sinds 1 april 2016 in gevestigd in het pand op sportpark de Voordam. Fysiotherapie ZorgSaam is al meer dan 35 jaar een begrip in de gemeente. De fysiotherapiepraktijk is in 1979 opgericht door Leo en Hermien Steur en in 2013 overgenomen door Patrick ter Brugge en Rob Alferink.
Onze moderne en prachtige praktijken in Nijverdal en Hellendoorn (onder hetzelfde dak als ZorgSaam Lopers Company) en onze fysiotherapeuten zijn constant in ontwikkeling: het volgen van specialisaties en cursussen leiden er toe dat we altijd werken volgens de nieuwste inzichten zoals echografie, shockwave en vliegwieltraining!
We werken graag in een laagdrempelige, open en gezellige sfeer, waar kwaliteit en aandacht voor de patiënt altijd voorop staat! We zijn niet alleen behandelaar, maar ook begeleider en coach met een luisterend oor. Het welslagen van een therapie staat of valt met de inzet van de behandelaar, de patiënt en de daaruit voortvloeiende samenwerking: kortom ZorgSaam in beweging!

Fysiotherapie ZorgSaam heeft reeds veel ervaring met “lopers” klachten, zoals achillespeesontsteking, hielspoor, runnersknee en andere vervelende “lopers” klachten. Heeft u een fysio nodig voor het onderzoeken of behandelen van uw lopers of wandelklacht of een andere blessure? De fysiotherapeuten van Fysiotherapie ZorgSaam Hellendoorn en Nijverdal helpen u graag!

U vindt hier meer informatie over Fysiotherapie ZorgSaam in Hellendoorn.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×