Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

Hamstring klachten tijdens hardlopen

Hamstring klachten tijdens het hardlopen is een vervelende blessure. Hamstring klachten presenteren zich aan de achterzijde van het bovenbeen. Er zijn vaak meerdere oorzaken mogelijk voor de blessure. Verkeerde of verouderde hardloopschoenen kunnen er aan bijdragen dat hamstring klachten ontstaan. Bij ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van de juiste hardloopschoenen, door nauw samen te werken met de fysiotherapeuten en sportpodotherapeuten van ZorgSaam zijn wij het adres om jou blessure te verhelpen. Meer informatie over deze blessure vindt u hieronder.

Hamstring letsel:

Hamstringklachten ontstaan vaak acuut. Dit betekent dat de pijn in een keer ontstaat tijdens een plotselinge toename van kracht of snelheid. Wanneer dit niet het geval is en de klachten geleidelijk ontstaan spreken we van een niet-acuut hamstring letsel. Dit kan een chronische vorm aannemen.

Meer informatie over de acute vorm vindt u in het artikel over het acute hamstring letsel. Hieronder bespreken we het niet-acute hamstring letsel.Bron: Hierhebikpijn.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×