Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

Hardloop bedrijvenclinic

Wil jij samen met je team of collega’s werken aan je fitheid door samen te hardlopen? Geef je dan op voor de ZorgSaam hardloop bedrijvenclinic. Gezonde en fitte werknemers zijn productiever, gemotiveerder en hebben minder kans op ziekteverzuim.

ZorgSaam hardloop bedrijvenclinic

Met de ZorgSaam hardloop bedrijvenclinc kunnen wij werknemers motiveren om op een laagdrempelige manier, ondersteund door de werkgever, te starten met hardlopen!
Wat is er nu leuker om samen met collega’s te gaan hardlopen en hiermee als werkgever een bijdrage te leveren aan fitte werknemers?

Bij  ZorgSaam Lopers Company hebben we verschillende hardlooptrainers. Enkele trainers zijn tevens (sport)fysiotherapeut, zij kunnen tijdens een hardloopclinic hun hobby en passie met werk combineren.

ZorgSaam Lopers Copmany in Hellendoorn

ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn is de hardloopspecialist van Salland en Twente. Het is gevestigd in Hellendoorn samen onder één dak met fysiotherapeuten, (sport)podotherapeuten en (sport)diëtisten en heeft als doel mensen gezond en verantwoord te laten sporten. Wij zijn het adres voor het specialistisch aanmeten van hardloopschoenen

Sporten is samen met voeding één van de belangrijkste aspecten om gezond te blijven. Desondanks wordt er vaak te weinig gesport door werknemers. Soms is het simpelweg niet mogelijk om te sporten qua tijd, maar vaak is er geen motivatie om het te gaan doen! Door middel van hardloopclinics voor (en bij) bedrijven proberen wij dit te tackelen. Met wekelijks gezamenlijke trainingen bieden wij die bekende stok achter de deur en proberen we zowel de werknemers als het bedrijf te enthousiasmeren voor hardlopen en te helpen bij een gezonde leefstijl.

Inhoud ZorgSaam bedrijvenclinic

Tijdens de clinic staat hardlopen centraal, daar horen een aantal aspecten bij:
– Looptechniek
– Core stability training
– Verschillende trainingsvormen
– Behalen van realistische doelen

Voordelen ZorgSaam hardloop bedrijvenclinic

Welke voordelen kunt u verwachten na het volgen van een ZorgSaam hardloop bedrijvenclinic?
Voor de werknemer:
– Fitter
– Beter presteren
– Meer sociaal contact
– Verhoging productiviteit
– Beter zelfbeeld

Voor het bedrijf:
– Minder ziekteverzuim
– Betere prestaties op de werkvloer
– Positieve bijdrage aan de werksfeer (teambuilding)
– Eenmalige investering met als doel dat werknemers een duurzame hardloopgroep opbouwen
– Positieve weerspiegeling van het bedrijfsimago
– Creëren van een duurzame sportvoorziening

 

De ZorgSaam Bedrijven Hardloopclinic zorgt voor een duurzame sportvoorziening. Er worden haalbare persoonlijke doelen gesteld met een plan, zodat de deelnemers zelfstandig aan de slag kunnen op de tijden of plekken die het beste uitkomen. In vergelijking met bedrijfsfitness krijg je met de bedrijvenclinic een duurzame sportvoorziening.

Mogelijkheden

Basiscursus (10 weken)
De basiscursus is bedoelt om kennis te maken met looptechniek, trainingsvormen en duurzaamheid in sporten te creëren na de clinic. Iedereen kan meedoen en fitheid zonder blessures staat centraal.

Hardloopclinic wedstrijd 5-10 km (10 weken)
Tijdens de 10-weekse hardloopclinic train je samen naar een wedstrijd toe. Je kunt kiezen voor een wedstrijd in de buurt waar het bedrijf gevestigd is.  Afhankelijk van het doel en de wedstrijd, bepalen hoeveel weken er samen wordt getraind. Hoe langer de afstand hoe meer weken er getraind moet worden.

Clinic op maat
In principe kunnen wij hardloopclinics in elke gewenste vorm aanbieden. Je kunt hierbij denken aan, loopclinic in combinatie met kracht en stabiliteit, ‘sportdag’, eenmalige loopclinic op locatie, kortdurende of continu loopclinic.

 

Hoe zien de basisclinics eruit?

  • 1e training vanuit ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn
  • 2e t/m 10e training in overleg:
    • Kan op locatie bedrijf
    • Natuurgebied in de regio
    • Bij ZorgSaam Lopers Company
  • Dag en tijdstip in overleg

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar: info@zorgsaamsport.nl

hardloopclinic-zorgsaamloperscompany-hellendoorn-harldlopen-analyse-loopanalyse
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×