Maak een afspraak

Hardloopclinic voor gevorderden

Vervolgclinic – van 5 naar 10 km

Hardlopen is heerlijk, vooral als je de eerste beginselen van looptechniek onder de knie hebt, een juiste loophouding hebt ontwikkeld en al wat uithoudingsvermogen hebt opgebouwd. Dan kun je heerlijk de deur uitstappen en bijvoorbeeld een kilometer of 5 op pad gaan.

Dat is ook precies wat tientallen deelnemers aan de Startersclinics de afgelopen maanden al hebben opgebouwd. De basis is dan aanwezig, en wie daar genoeg aan heeft, kan zo twee of drie keer in de week een half uur gaan hardlopen.

Deelnemers die met succes de Startersclinics van Bertus van Elburg hebben gevolgd en nu in staat zijn om met plezier ca. 5 km. of een half uur aaneengesloten hard te lopen, hebben de smaak te pakken en… willen door! De wekelijkse clinics en het zelf trainen met behulp van een stap-voor-stapschema is uitstekend bevallen; werkt ook als een ‘stok achter de deur’ die voorkomt dat je ‘terugvalt’

Bij ZorgSaam Hellendoorn wordt naast de startersclinic ook  een Vervolgclinic – van 5 naar 10 km gegeven. Deze is bedoeld om de aanwezige basis van circa een half uur of 5 km aaneengesloten hardlopen, in 10 weken uit te bouwen naar circa een uur of 10 km aaneengesloten hardlopen! Iedereen die een minimale basis heeft van circa een half uur hardlopen kan zich inschrijven! Natuurlijk wordt er ook in deze clinic de nodige aandacht gegeven aan looptechniek, loophouding, en krachtoefeningen die de stabiliteit vergroten. In combinatie met het loopschema wordt er stap voor stap gewerkt om van 5 naar 10 kilometer hardlopen te groeien.

De volgende vervolgclinic start op woensdagavond 3 april a.s. om 18.30 uur. Doe je mee? Leuk! Meld je dan snel hier aan.

Hoe ziet dat eruit?

  • 10 weken training onder professionele begeleiding van Bertus van Elburg
  • Groepsgrootte maximaal 15 deelnemers “vol=vol”
  • De kosten van de Vervolgclinic 5 tot 10km bedragen € 60,=
  • Prijs is inclusief een gratis voet- en loopanalyse
  • Deelnemers ontvangen 10% korting bij aankoop van hardloopschoenen
  • Verantwoorde opbouw aan de hand van eenvoudig en beproefd schema
  • Woensdagavond van 18.30 uur tot uiterlijk 20.00 uur
  • Meer info? Bel 0548-615889 of 0548-226222

 

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×