Maak een afspraak

Kuier deur… De Diepe Hel – 10 KM

Kuier deur… De Diepe Hel

Een unieke wandeltocht van 10 kilometer dwars door Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

De natuur ontwaakt, de weg naar Nijverdal ligt aan je voeten. Geen auto te bekennen, alleen jij en andere wandelaars, die de tocht dwars over de prachtige Sallandse Heuvelrug gaan maken. Tien prachtige kilometers door de bossen, langs uitgestrekte heidevelden, mooie vergezichten. Witte wieven hangen boven de hei die al in herfstsfeer is.

De Diepe Hel zie je al liggen, een pittge klim van 10%! Door de trainingen die je hebt gedaan, ben je in staat deze kuitenbijter te bedwingen. De weg glooit mild verder naar de heide bij Nijverdal. Nog een laatste klim voor je afdaalt naar het dorp Nijverdal. Daar liggen de paarse loper en de medaille voor je klaar, die heb je dik verdiend! Slechts één keer per jaar is de toeristenweg dwars door Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug autovrij en kun je er veilig en ongestoord gebruik van maken.

Busreis terug naar Holten
Na afloop word je met bussen teruggebracht naar de parkeerplaats bij de startlocatie in Holten. Trainen voor de ZorgSaam wandeltocht

WANDELTRAININGEN 
Doe dan mee met de speciale wandeltrainingen die we in de gemeentes Hellendoorn en Rijssen-Holten organiseren. Benieuwd of het wat voor je is klik hier! 

Starten voor de ZorgSaam wandeltocht op 28 oktober
Starten tussen 07.00 – 08.00 uur vanuit Holten. Kosten exclusief ontbijt: € 8,- Inclusief verzorging onderweg, medaille en busvervoer.

Ontbijt
Voordat je start of na de finish genieten van een heerlijk ontbijt?
Voor 12 euro kun je hier gebruik van maken! Vink deze optie aan op het inschrijfformulier.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×