Maak een afspraak

Nijverdal City Run

Op zondag 22 september 2019 organiseert ASV Atletics voor de 3e keer CityRun Nijverdal.

Vorig jaar deden ruim 1.000 deelnemers mee met de eerste Auto Aaltink CityRun Nijverdal. Het was een prachtige dag met mooie resultaten maar vooral heel gezellig op en langs het parcours. Mede door de enthousiaste reacties die de organisatie na afloop ontving gaan we er alles aan doen om de 1ste editie minimaal te evenaren maar het liefst nog beter te organiseren.

Ons doel van deze hardloopwedstrijd zijn niet alleen de prestaties, zeker niet. Nee, ons doel is een sportief evenement voor lokale en regionale helden. Ieder op zijn eigen niveau. Een getrainde hardloper die een top tijd gaat neerzetten, maar ook de hardloper die voor het eerst van zijn leven een 5 kilometer wedstrijd gaat lopen en deze euforie gaat ervaren. Maar laten we vooral onze kinderen en jeugd niet vergeten. Wij doen er dan ook alles aan om hen deel te laten nemen.

Al dat mooie sportieve geweld moet natuurlijk worden aangemoedigd. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, vrienden, buren, sportmaatjes en ga zo maar door. Alles omringt met veel muziek, lekker eten, vertier en gezelligheid langs het hele parcours. Denk hierbij nog even een mooie nazomermiddag, zonnetje, volle terrassen en de gezelligheid van elkaar ontmoeten en je hebt een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten!

 

Meer info?
http://www.cityrunnijverdal.nl

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×