Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

ZorgSaam College Tour bij AV Rijssen

ZorgSaam College Running Tour

Op woensdag 11 maart a.s. wordt er door ZorgSaam, hoofdsponsor van het ZorgSaam-SNS cross circuit, een avond vol tips en informatie op het gebied van hardlopen georganiseerd in het clubgebouw van AV Rijssen. Deze avond wordt door ZorgSaam aangeboden aan de deelnemers, trainers, vrijwilligers van het crosscircuit en aan de leden van de 5 organiserende verenigingen als dank voor de goede samenwerking.

Wat kun je van deze avond verwachten?

  • Tips voor het verbeteren van je looptechniek en stabiliteit: Sportfysiotherapeut Henrieke Krommendijk, zelf oud Nederlands kampioen hardlopen, heeft enorm veel kennis over hardlopen en zal jullie dit op een interactieve wijze presenteren. Als sportfysiotherapeut bij ZorgSaam is ze gespecialiseerd in hardloopanalyses en blessurepreventie. Henrieke is zelf ook nog steeds een actief en gepassioneerd hardloopster. Tijdens deze bijeenkomst gaat zij aan de hand van video opnames van zowel de aanwezigen als van eerdere opnames laten zien hoe je je techniek kunt verbeteren en effectiever kunt gaan lopen.
  • Tips over voeding rondom het hardlopen: Onze sportdiëtist Jorien Brinkers van Voedingconditie gaat je hier alles over vertellen. Wat is nu goed om te drinken of te eten voor-, tijdens en na het hardlopen?
  • Feiten en fabels over hardloopschoenen: Welke hardloopschoenen zijn nu goed voor jou? Daan Hardon, verkoopadviseur bij ZorgSaam Lopers Company met een enorme passie voor trailrunning legt je haarfijn uit waar je op moet letten wanneer je schoenen gaat kopen.

Informatie:

  • Voor wie? Deelnemers aan het cross circuit en leden van de 5 atletiekverenigingen, AV Rijssen, Atletics, AV Holten, AV Twenterand en AV Goor.
  • Wanneer? Woensdagavond 11 maart van 19.30 tot 21.30 uur
  • Waar? Clubgebouw AV Rijssen, Arend Baanstraat 107 7461 DT Rijssen
  • Kosten? Gratis
  • Aantal deelnemers: maximaal 50*
  • Opgave via onderstaand contactformulier (graag bij “bericht” je atletiekvereniging vermelden)

* Indien het maximaal aantal deelnemers wordt overschreden, zal er een tweede avond georganiseerd worden

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×