Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

Clinic Mindful Walk Nijverdal en Hellendoorn

Het leven met ‘volle aandacht’, een open blik en zonder oordeel, dat is Mindfulness. Bij ZorgSaam introduceren we een nieuwe vorm van wandelen: Mindful Walk. Een combinatie van yoga, wandelen en ademhalingsoefeningen. Een training waarvan je niet alleen fysiek maar ook mentaal fitter wordt!

Meer energie, een betere focus en meer ontspanning

Tijdens de Mindful Walk leer je te luisteren naar je eigen lichaam en je traint je bewustZIJN. Je wordt bewuster van je loophouding en de kracht en energie van je lichaam. Je leert je hoofd leegmaken en te zijn in ‘het hier en nu’. Mindful Walk zorgt voor meer energie, een betere focus en meer ontspanning. Door het toepassen van ademhalingstechnieken leer je bewuster ademhalen: de sleutel naar het beter regelen van je stressniveau. Het mooie van de cursus is dat je de ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar ook in het dagelijkse leven. Hierdoor ervaren deelnemers minder stress en meer energie, ook als ze niet aan het wandelen zijn.

Een reis van je hoofd naar je hart

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful technieken kunt toepassen tijdens het wandelen? De eerste cursus start in maart en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur onder leiding van Wilma Scholten. De cursus is zo ingericht dat zowel de beginnende als gevorderde loper deel kan nemen.

Cursus data op vrijdagmiddag
13, 20, 27 maart en 3 en 10 april van 14:00 – 15.30 uur
Locatie: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal

Kosten
De kosten bedragen € 95,00 voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Opgave & informatie
Er kunnen maximaal 10 lopers deelnemen per cursus, dus geef je snel op via deze link
Telefoonnummer: 0548-615889/ 06-42542552
Mailadres: wscholten@zorgsaamnijverdal.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×