Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

26 oktober 2017

BORN sportvoeding nu verkrijgbaar in onze winkel

Nieuw bij ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn, sportvoeding van BORN. Wil jij dezelfde BORN sportvoeding gebruiken als Tom Dumoulin, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Waarom BORN Sportvoeding?

De ontwikkelingen van de producten van BORN Sportvoeding zijn begonnen in 1985 in een apothekerspraktijk gevestigd in Born. De producten zijn afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld, BORN biedt op dit moment een totaalconcept aan sportvoeding en sportverzorging. BORN bezit kwalitatief hoogwaardige producten die op een ethisch verantwoorde manier een bijdrage leveren aan sportieve gezondheid, beleving en topprestatie voor iedereen die een gezonde en actieve levensstijl nastreeft.

Naast de effectiviteit is het product ook gebruiksvriendelijk dat wil zeggen; het eet en drinkt makkelijk weg, het wordt goed verdragen door de maag en is niet te zoet.

Voor een eerlijk en goed advies met betrekking tot gebruik van sportvoeding en sportverzorgende producten staan de verkopers van Lopers Company ZorgSaam voor u klaar

De volgende producten van BORN zijn bij ZorgSaam Lopers Company te verkrijgen
  1. DRINK Isotone Fresh: verfrissende isotone dorstlesser voor prestatievermogen en sportplezier
  2. ISO PRO APPLE/LEMON: energie dorstlesser met toegevoegde mineralen voor betere energievoorziening en vochtbalans
  3. RECOVERY SUPPLE SHAKE: herstelshake, combinatie van eiwit en koolhydraten en zorgt voor snellere opname van koolhydraten in de spieren. De herstelshake voor herstel na inspanning
  4. XTRA BAR caramel: energiereep die de ideale 2:1 glucose/fructose verhouding heeft voor meer opname koolhydraten tijdens inspanning.
  5. XTRA BAR banana flavour: deze energiereep geeft je snelle energie tijdens de inspanning zonder dat je de man met de hamer tegen komt.
  6. RECOVERY NUTS BAR: een reep voor na de inspanning. Zorgt voor voldoende eiwitopname ten behoeve van herstel van de  spieren Neemt tevens de stevige trek na de inspanning weg.
  7. MAGNESIUM LIQUID: is rijk aan vitamine C en bevat 300 mg magnesium. Magnesium draagt bij aan een normale spierfunctie. De magnesium wordt snel opgenomen in het bloed en kan kramp voorkomen

Daarnaast hebben we nog verschillende vloeibare gelletjes je in kunt nemen voor de inspanning en tijdens de inspanning. Ook hebben we nog een herstelcream, de ‘active Warning Cream’ en een ‘protect oil’ die de warmte isoleert waardoor je niet afkoelt. Verder hebben we nog de Watts en Minerals drink tablets.

Wil je meer informatie over de BORN sportvoeding, kom dan naar onze winkel in Hellendoorn of bezoek de website van BORN
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×