Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

6 juni 2019

Start met wandelen voor de Diepe Hel Holterberg wandeltocht

Start met wandelen voor de Diepe Hel Holterberg wandeltocht

Wandelen met een doel!

Denkt u nu: “Ik wil graag fitter worden door wandelen maar ik kan nu nog geen kilometer volhouden.” of “ik zou graag eens ergens voor willen trainen en als ik een doel stel dan zal mij dit enorm helpen?!” Dit is uw kans! Wandelen, rustig opbouwend trainen, met elkaar, gezelligheid, fitter worden en elkaar helpen om het doel te bereiken. Wat is het doel: De prachtige ZorgSaam Diepe Hel Holterberg wandeltocht van 10 kilometer!

Dit gaat u lukken! Hoe?

U gaat samen met anderen en onder begeleiding van de wandelbegeleiders Joke Hegeman, Ina Ditsel, Jo Hobert en Wilma Scholten trainen om samen op zondag 27 oktober a.s. de 10 kilometer Kuier Deur de Diepe Hel Holterberg wandeltocht te volbrengen. Vorig jaar mochten wij 70 nieuwe wandelaars begroeten die allemaal deze tocht gezamenlijk hebben volbracht. Hier waren wandelaars bij die in juni nog geen kilometer konden volhouden maar toch deze tocht hebben uitgelopen. Hoe? Door een rustige opbouw middels een gedegen trainingsschema, elkaar te stimuleren en gezamenlijk met je wandelbegeleider naar het doel te werken.

Voor wie?

De wandeltrainingen zijn voor mensen die nu nog niet zoveel wandelen maar die het leuk vinden om samen met anderen te gaan trainen en ook bereid zijn om naast de wandeling op een andere dag nog één of twee keer zelf in de week te wandelen of met een andere groep te wandelen.

Wat kan ik verwachten als ik mij aanmeld voor deze wandeltrainingen?

• 17 weken begeleide trainingen met een beproefd trainingsschema
• een betere conditie, meer energie, meer zelfvertrouwen
• een leuke wandelgroep waarbij u nieuwe mensen leert kennen en u houdt er misschien wel nieuwe wandelmaatjes aan over
• trainingen duren in de beginperiode 60 minuten en lopen vanaf september op tot 1,5 uur.

Welke dag, welke startplaats, welke begeleider?

Maandag 13.30 uur vanaf de locatie zwembad Het Ravijn in Nijverdal met Jo Hobert
Dinsdag 19.00 uur vanaf de locatie Camping Noetselerberg, Holterweg met Wilma Scholten
Woensdag 19.00 uur vanaf ZorgSaam Hellendoorn met Joke Hegeman en Ina Ditsel
Vrijdag 09.00 uur vanaf Herberg De Pas, Molenweg 2 in Haarle met Joke Hegeman en Ina Ditsel

We starten met wandelen vanaf maandag 1 juli a.s.

Wat kost het?

De eerste vier trainingen zijn gratis. Daarna zijn de kosten € 1,= per keer. Dit betaalt u middels onze wandelstrippenkaart.

Informatieavond

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, wilt u graag wat meer informatie of wilt u zichzelf opgeven? Dat kan tijdens onze informatieavond op woensdag 26 juni a.s. om 19.00 uur bij ZorgSaam in Hellendoorn (Koemaste 2c). Hier krijgt u uitleg over de trainingen, wat u er zelf voor moet doen, zijn de wandelbegeleiders aanwezig en krijgt u tips van een fysiotherapeut, schoenenspecialist en een diëtist.

Denkt u nu: “Dit is echt wat voor mij!” Dan kunt u zich ook direct opgeven en dat kan dan hier. Graag bij de opmerkingen aangeven naar welke dag of dagen uw voorkeur uit gaat. U kunt zich inschrijven voor meerdere dagen.

Het team van ZorgSaam ziet u graag bij deze wandeltrainingen!

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×