Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

16 maart 2020

Geslaagde ZorgSaam College Running Tour

Op woensdagavond 11 maart vond er een geslaagde ZorgSaam Running Tour plaats in het clubgebouw van AV Rijssen. Dit werd een interactieve avond vol tips en informatie op het gebied van hardlopen door verschillende gespecialiseerde sprekers. Wie vertelde wat?

  • Tips voor het verbeteren van je looptechniek en stabiliteit: Sportfysiotherapeut Henrieke Krommendijk, zelf oud Nederlands kampioen hardlopen, heeft enorm veel kennis over hardlopen en heeft dit op een interactieve wijze gepresenteerd. Als sportfysiotherapeut bij ZorgSaam is ze gespecialiseerd in hardloopanalyses en blessurepreventie. Henrieke is zelf ook nog steeds een actief en gepassioneerd hardloopster. Tijdens deze bijeenkomst heeft zij aan de hand van video opnames van zowel de aanwezigen als van eerdere opnames laten zien op een groot beeldscherm hoe je je techniek kunt verbeteren en effectiever kunt gaan lopen. Tips die je meteen de volgende training kunt gebruiken.
  • Tips over voeding rondom het hardlopen: Onze sportdiëtist Jorien Brinkers van Voedingconditie heeft veel verteld over wat nu goed is om te drinken of te eten voor-, tijdens en na het hardlopen?
  • Feiten en fabels over hardloopschoenen: Welke hardloopschoenen zijn nu goed voor jou? Daan Hardon, verkoopadviseur bij ZorgSaam Lopers Company met een enorme passie voor trailrunning legde haarfijn uit waar je op moet letten wanneer je schoenen gaat kopen.

Mochten er verenigingen, sportscholen, bootcampers geïnteresseerd zijn of denk je als individuele sporter dit is iets voor mijn hardloop of wandelclubje, laat het ons weten en wij presenteren graag aan jullie ons college! Neem dan even contact met ons op, via 0548-615889 of via mail info@zorgsaamloperscompany.nl

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×