Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

10 december 2020

Gratis webinar: Start to Run

Wil jij graag starten met hardlopen, met veel plezier maar zonder blessures? Dat kan! Tijdens een speciale webinar geven (sport)fysiotherapeut Henrieke Krommendijk en verkoopspecialist Daan Hardon jou praktische tips en adviezen zodat jij verantwoord hard kunt lopen.

Wie is Henrieke Krommendijk?

Henrieke Krommendijk is sportfysiotherapeuten bij Fysiotherapie ZorgSaam in Hellendoorn. Een ambitieuze fysiotherapiepraktijk met een hardloopwinkel en hardloopanalysecentrum onder één dak, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Lopers Company Nederland heeft meerdere vestigingen is met recht een hardloopspecialist!

Als 14 jarig meisje raakte Henrieke al besmet met het hardloopvirus en sindsdien is ze dit niet meer kwijtgeraakt. In haar jeugd werd ze  maar liefst 4 x Nederlands Kampioen Junioren en had ze het voorrecht om zowel het EK als het WK te mogen lopen en diverse interlands. Als klap op de vuurpijl kwam daar in 2005 de titel Nederlands Kampioen Senioren op de 400 meter. Na haar topsportcarrière is ze altijd blijven hardlopen, met name de langere afstanden.  

Tijdens haar werk als (sport)fysiotherapeut combineert ze haar kennis en ervaring om zoveel mogelijk mensen blessurevrij en met plezier te laten hardlopen! Ze ziet in de praktijk dagelijks veel sporters en hardlopers. Ze behandelt en helpt zowel blessures van recreatieve als wedstrijdlopers voorkomen. Daarnaast heeft ze afgelopen jaren clinics voor beginnende en gevorderde hardlopers gegeven. Tijdens de eerste periode van Covid-19 heeft zij tevens een online hardloopclinic ontwikkeld. 

Wordt 2021 jouw jaar en start je met hardlopen?

Wil jij dit jaar 30 minuten aaneengesloten hardlopen zonder blessures? Goed bezig, maar voorkom de valkuilen die veel beginnende hardlopers maken. Wat moet je wel doen om 30 minuten te kunnen hardlopen? Op deze vragen geeft Henrieke antwoord tijdens de webinar.

AANMELDEN? KLIK HIER

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×