Maak een afspraak

21 april 2018

De wandelschoen van Hanwag is de ideale schoen voor mensen met een Hallux Valgus

Een Hallux Valgus (scheefstand van de grote teen) is een veel voorkomende aandoening en kan tot klachten leiden in het dagelijks leven. Tijdens het wandelen kan er pijn optreden op de knobbel van de grote teen. Veelal wordt geadviseerd om een bredere schoen te kiezen, in extreme gevallen volgt zelfs een operatie.
Bij ZorgSaam Lopers Company hebben wij dé wandelschoen speciaal voor mensen met een Hallux Valgus. De Alta Bunion Lady van het Duitse schoenenmerk Hanwag is de eerste wandelschoen met een speciale leest voor mensen met een Hallux Valgus.

Hanwag – de ideale wandelschoen bij een Halluxvalgus

Specificatie Hanwag Alta Bunion Lady

Deze lichtgewicht wandelschoen is geschikt voor bijna alle terreinen. Nauwkeurig te veteren tot op de tenen en extreem comfortabele leest. De Hanwag Alta Bunion Lady is gemaakt van plantaardig gelooid leer en dus chroomvrij is. Het leder is zeer huidvriendelijk en geschikt voor mensen met allergieën en zorgt voor een natuurlijk voetklimaat.

Op de wreef onder de veters is extra zacht leer aangebracht voor perfecte buigingsmogelijkheden zonder drukpunten. Bij de grote teen zit ook een zachte leren voering zonder naden op het gewricht om extra drukpunten te voorkomen. De Hanwag Alta Bunion heeft een flexibele doorlopende tussenzool die goede demping geeft. De Shock Absorb zorgt voor extra schokdemping bij de hak. De zool biedt verder een goede grip op een zachte ondergrond en door de gezwikte maakwijze is de schoen te verzolen.

Hanwag Alta Bunion dames

Uitgebreide aandacht voor u en uw voet

Heeft u een Hallux Valgus dan nodig wij u graag uit om deze wandelschoen gratis te komen testen. Bij ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn werken wij nauw samen met de podotherapeut en fysiotherapeuten van ZorgSaam, indien nodig kunnen zij u van extra advies voorzien!
Kom langs in onze winkel in Hellendoorn, hier meten wij wandelschoenen aan door middel van een uitgebreide wandelanalyse. Wilt u zeker weten dat wij alle tijd voor u hebben, maak dan een online afspraak of bel met: 0548 226 222. U kunt natuurlijk ook gewoon bij ons binnen lopen.

Is dit niet de schoen die u zoekt?  Wij hebben een uitgebreide collectie wandelschoenen van de merken Lowa, Hanwag, Salomon en Gri Sport.

Loopanalyse? Maak een afspraak met Daan Hardon! Afspraak maken
Maak een afspraak met Daan Hardon!
Afspraak maken
Daan Hardon - Manager analysecentrum en verkoopspecialist hardloop-, trail- en wandelschoenen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×