22 februari 2018

Op 18 april a.s. start hardloopclinic voor beginners!

ZorgSaam Lopers Company is het adres voor een hardloopclinic, speciaal voor beginnende of herstartende hardlopers. Bedoeling is om op een verantwoorde wijze en aan de hand van een beproefd schema voor beginnende hardlopers, stapje voor stapje op te bouwen naar een half uur hardlopen aan één stuk. In totaal worden er 10 trainingen verzorgd die i.v.m. een vakantie van Bertus, verspreid zullen worden over 12 weken. De trainingen vinden plaats op de woensdagavond en starten om 18.30 uur. De trainingen duren ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Deze trainingen worden verzorgd door hardlooptrainer Bertus van Elburg; een ervaren hardloper die de langere afstanden niet schuwt. Hij vindt het vooral belangrijk dat je lol krijgt in het hardlopen en na deze 10 trainingen zelf met plezier enkele keren per week op pad gaat om te genieten van het hardlopen in de buitenlucht. Niet in de eerste plaats gericht op snelle tijden en grote afstanden dus maar op basis van een goed aangeleerde techniek en loophouding, zonder blessures heerlijk alleen of samen er op uit! Genieten!

De trainingen starten bij ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn. Voorafgaand aan de tweede les voeren wij de Quickscan uit. Deze wordt gedaan door een fysiotherapeut, een podotherapeut en een voet- en loopadviseur. Doel van deze Quickscan is om vroegtijdig eventuele blessures te ondervangen en om goed advies te kunnen geven. Indien er problemen worden geconstateerd dan zijn er hele korte lijntjes naar de specialisten van ZorgSaam Fysiotherapie, Sportpodotherapie en SportdiëtetiekDit alles om je op een verantwoorde wijze de clinic te laten volgen.

Heb je voor aanvang specifieke vragen of aandachtspunten die je aan wilt geven dan kan dat. Wie zich aanmeldt, ontvangt een intakeformulier waarop je informatie aan kunt geven die voor hem of haar van belang is om te weten en rekening mee te houden.

De clinic start op woensdag 18 april a.s. om 18.30 uur.

  • 10 weken training onder professionele begeleiding van Bertus van Elburg,
  • De kosten van de cursus bedragen: € 60,=
  • Prijs is inclusief een Quickscan en een voet- en loopanalyse
  • Deelnemers ontvangen 10% korting bij aankoop van hardloopschoenen
  • Deelnemers ontvangen een ZorgSaam Lopers Company runningshirt
  • Voor de tweede les is er een gratis Quickscan door de fysiotherapeut, podotherapeut en voet- en loopadviseur
  • Groepsgrootte maximaal 15 deelnemers “vol=vol”
  • Opgave is mogelijk per e-mail: info@zorgsaamsport.nl
  • Meer info? Bel 0548-615889 of 0548-226222

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×