Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

22 augustus 2019

Hardloopsymposium ‘You Better Run’

Samen met de Diepe Hel Holterbergloop OCON Sportmedische kliniek, Salland Zorgverzekeringen organiseren wij voor de tweede keer een hardloopsymposium op vrijdag 25 oktober met dit jaar als thema ‘You BETTER run’.

Wat kun je verwachten?

Een informatieve en vermakelijke avond met sprekers die jou kunnen inspireren en aanzetten tot beter, gezonder en anders bewegen en eten. Het symposium is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over hardlopen, blessures voorkomen, goede voeding en het optimaliseren van zijn of haar hardloopprestaties! Naast het informatieve gedeelte is er voldoende gelegenheid om te netwerken en met elkaar van gedachte te wisselen. Deze ’sportieve’ avond, inclusief hapje en drankje kost slechts € 20,- per persoon.

Het programma

18.30 uur: Inloop met koffie en thee
19.00 uur: Opening door dagvoorzitter Laurens Jan Stam
19.10 uur:  Talkshow ‘Voor lopers door lopers’ met aan de desk:
• Henrieke Krommendijk – sportfysiotherapeut
• Sanne Hesselink – sportarts
• Robert Lathouwers – voormalig Olympisch atleet

19.35 uur: Pauze
19.55 uur: De Beste Verliezer – Henk Jan Koerhuis
Een blok vol energie, (on)gezondheid, de weg naar een fit leven en het maximale uit je sport halen. Een avond met GOUDEN BOODSCHAPPEN. Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis verspreidt zijn boodschap over voeding en beweging. Een boodschap die aankomt. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp. Een enthousiaste, nuchtere tukker met een eigen stijl. Hij sprak voor ruim 30.000 mensen, liep de marathon binnen drie uur en werkt met de beste atleten ter wereld.

20.20 uur: Robert Lathouwers – voormalig Olympisch atleet
Robert is als 5-jarige begonnen met atletiek bij PAC Rotterdam. Tot zijn 17e heeft hij de meerkamp beoefend tot hij naar de EK kon op de meerkamp en individueel op de 400 meter sprint. Er moest een keuze gemaakt worden en Robert is zich verder gaan richten op de 400 meter. Met o.a. brons op een EK met de 4×400 meter was zijn carrière groeiende, maar aanhoudende hamstringblessures maakte dat hij de wereldtop niet haalde.

Hoe behaalde hij de halve finale op de Olympische Spelen in Londen?

20.40 uur: Borrel en napraten

Tijdstip en locatie Symposium ‘You better Run’

Wanneer: vrijdag 25 oktober

Waar: Kulturhus Holten

Kosten: € 20,-

INSCHRIJVEN KLIK HIER (Er is plaats voor maximaal 200 mensen, dus wees er snel bij!)

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×