Maak een afspraak

15 november 2020

Kerstpakketten, regel het op tijd!

Ook al lijkt het nog even te duren voordat de kerstdagen ons weer bereiken, het is verstandig om alvast na te denken over de invulling van de kerst- en eindejaarsgeschenken. In deze bizarre tijd zijn de feestdagen hèt uitgelezen moment om je waardering uit te spreken aan je medewerkers. Teamuitjes- en activiteiten, vrijdagmiddagborrels, barbecues, maar natuurlijk ook de welbekende kerstborrel om samen het jaar mee af te sluiten. Allemaal zeer gewaardeerde momenten voor werknemers en natuurlijk werkgevers, die door de aanwezigheid van corona niet door konden gaan!

Verras je werknemers juist in 2020 met een sportief kerstpakket of eindejaarsgeschenk!

Door de komst van het coronavirus gingen vele waardevolle momenten vrijwel allemaal aan ons voorbij. Daarom is het juist nu zo belangrijk om aandacht te besteden aan het verstrekken van een kwalitatief kerstpakket aan je werknemers. In dit artikel geven wij graag uitgebreide tips en mogelijkheden!

Gestandaardiseerde pakketten, eenvoudig online te bestellen

We worden ons steeds meer bewust van het belang van gezonde en vitale medewerkers. Onze missie is om meer mensen in beweging te krijgen en wij hopen jou als werkgever hiervan ook te overtuigen. Wil jij dit jaar je medewerkers verrassen met een sportief en duurzaam kerstpakket? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben alvast een drietal sportieve pakketten voor  je samengesteld in de volgende prijscategorie: € 25,-, € 50,- en € 75,-. Klik hier om ze te bekijken en direct te bestellen.

Stel je eigen kerstpakketten samen

Wil je jouw medewerkers de ruimte geven om hun eigen kerstpakket samen te stellen? Wij denken graag met je mee! Kies bijvoorbeeld voor een cheque die inwisselbaar is voor een paar wandel- of hardloopschoenen. De schoenen worden deskundig aangemeten door de experts van ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn, de specialist in hardloop-, trail- en wandelschoenen. Vul onderaan dit formulier je contactgegevens en wensen in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Kies voor een gecombineerd kerstpakket van verschillende winkeliers

Hoewel we steeds creatiever worden in de verschillende kerstpakketten, geven veel mensen nog steeds de voorkeur aan een traditioneel kerstpakket met kwalitatieve producten. Ook dit is bij ons mogelijk. In samenwerking met lokale winkeliers bieden wij de optie pakketten te combineren. Zo vergroot je de kans dat iedere werknemer een pakket krijgt dat naar wens is! Denk bijvoorbeeld aan een pakket met een waardecheque gecombineerd met delicatessen en versproducten zoals kaas, worst en olijven. Samen met jou doen wij ons best voor het ideale kerstpakket! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fiscaal voordeel door de werkkostenregeling in 2020!

Wist je trouwens dat je bij de aanschaf van kerstpakketten voor je personeel gebruik kan maken van fiscaal voordeel? Op 1 januari 2020 is de bestedingsruimte verhoogd naar 3% voor de eerste € 400.000 van het fiscale loon. Lees in dit artikel alles over de werkkostenregeling (WKR).

INFORMATIE AANVRAGEN KERSTPAKKETTEN

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×