Maak een afspraak

28 februari 2020

Lowa Wandelschoenen bij ZorgSaam Lopers Company

In 1923 richt LOrenz WAgner het Duitse merk Lowa op. De eerste wandelschoenen bestonden volledig uit handwerk. Rond begin jaren ’30 werd de eerste Lowa-fabriek opgezet. Vandaag de dag is Lowa is niet alleen één van de grootste schoenenfabrikanten ter wereld, het is ook nog eens nr. 1 op het gebied van kwaliteit, comfort en functionaliteit. Alle schoenen worden gefabriceerd in Europa, waarvan een groot gedeelte in het land van oprichting: Duitsland. Lowa is een betrouwbaar merk met grote bekendheid onder vele wandelaars en onderscheidt zich door het combineren van traditie en innovatie.

Lowa wandelschoenen bij ZorgSaam Lopers Company

Bij ZorgSaam Lopers Company hebben we een aantal modellen in het lage segment (categorie A en A/B) van Lowa, die ideaal zijn voor wandeltochten door Nederland over relatief makkelijk en vlak terrein.

De INNOX GTX LO is een multifunctionele lichte outdoor schoen. Hij is waterdicht en geeft goede steun op licht glooiend terrein. De “NXT” zool geeft goede grip op onverhard terrein en goede demping op asfalt. Dankzij de GORE-TEX binnenvoering is de schoen absoluut waterdicht.

Lowa Innox GTX Lo heren

Lowa Innox GTX Lo dames

De RENEGADE GTX LO is een klassieker onder de multifunctionele schoenen en is goed uitgerust voor gemakkelijke wandelingen. Dit low-cut model wandelschoen biedt voldoende stabiliteit, controle en heefft een goede pasvorm. Ideaal voor wandelingen op asfalt, bos en heide.

Lowa Renegade GTX Lo heren

Lowa Renegade GTX Lo dames

De RENEGADE GTX MID is de klassieker van Lowa onder de halfhoge schoenen. Deze multifunctionele schoen is soepel in de afwikkeling en geeft steun in de schacht. Deze schoen is daarom ook uitermate geschikt tijdens de Vierdaagse van Nijmegen, de bossen van de Veluwe en de heuvels in de Ardennen.

Lowa Renegade GTX Mid heren

Lowa Renegade GTX Mid dames

STRATO LO is een klassieke wandelschoen met een leren voering, die ideaal is voor gebruik in vrije tijd, bos- en asfaltwandelingen. De Strato IV lo is voorzien van een Lowa Monowrap zoolconstructie met stabilizer en zorgt voor een heerlijke pasvorm en goede stabiliteit.

Lowa Strato Lo heren

Lowa Strato Lo dames

 

Bekijk onze hele collectie wandelschoenen of of kom langs in onze winkel in Hellendoorn.

 

 

Loopanalyse? Maak een afspraak met Daan Hardon! Afspraak maken
Maak een afspraak met Daan Hardon!
Afspraak maken
Daan Hardon - Manager analysecentrum en verkoopspecialist hardloop-, trail- en wandelschoenen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×