Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

21 maart 2019

Nieuw! Hielpijn Centrum Twente in Hellendoorn

Deze maand is het Hielpijn Centrum Twente bij ZorgSaam in Hellendoorn van start gegaan. Het hielpijn centrum zal zich middels een multidisciplinair spreekuur volledig toeleggen op acute en chronische hielklachten. Op basis van de nieuwste inzichten en behandelmethoden wordt er gekeken naar de mogelijkheden om uw hielpijn op te lossen.

Het Hielpijn Centrum Twente is een multidisciplinair spreekuur bedoeld om u zo goed mogelijk te helpen bij een groot scala aan hielpijn klachten. U kunt hierbij denken aan klachten zoals hielspoor, achillespeesklachten of Morbus Sever bij kinderen, maar ook aan minder bekende acute, gewrichts en zenuw klachten rondom de hiel.

Tijdens uw bezoek wordt uw klacht onderzocht door (sport)podotherapeut Coen Smit en (sport)fysiotherapeut Steven Zwart. Zij kijken bij lichamelijke klachten niet alleen naar uw voet, maar ook naar de totale beweging van het lichaam. Alle factoren die invloed kunnen hebben op het ontstaan en in stand houden van uw hielklachten worden nader onderzocht en uitgesloten. Hiervoor kunnen we innovatieve technieken gebruiken zoals echografie, videoanalyse en drukmeetsysteem. Ook beschikken we over de meest recente behandeltechnieken om de meeste hielpijn klachten te behandelen. Op basis van het onderzoek, de daaruit volgende diagnose en uw persoonlijke voorkeuren wordt een persoonlijk behandeltraject gestart. Dit kan zowel een combinatie van fysiotherapie en podotherapie zijn als één van beide. Waar nodig zijn er korte lijnen met externe specialisten zoals diëtistes, sportartsen en orthopeden.

Door kennis tussen specialisten te bundelen zijn we in staat om effectiever en beter te behandelen!

Wilt u een afspraak maken? U kunt dan bellen op 0548 615 889, onze secretaresse zal u verder helpen.

Meer informatie vindt u binnenkort op de website www.hielpijncentrumtwente.nl

Maak een afspraak met Coen Smit!
Afspraak maken
Coen Smit - (sport)podotherapeut
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×