Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

16 december 2020

Winkel gesloten… maar on-line zijn we open!

Hardloop- of wandelschoenen nodig?

Wij helpen je graag op afstand!

Helaas hebben ook wij onze deuren moeten sluiten tot 19 januari 2021. Ondanks dat blijven we je graag van dienst. Je kunt op dit moment niet bij ons in de winkel komen, dus komen wij naar jou!

Blijven bewegen is ontzettend belangrijk voor lichaam & geest, juist in deze lastige periode. Ga daarom regelmatig naar buiten om een frisse neus te halen, je energie te behouden en fit te blijven. Functionele en comfortabele schoenen vormen de basis om optimaal te genieten van je wandeling of hardloopronde. Nog veel belangrijker is het feit dat het blessures en vervelende klachten helpt voorkomen.

Benieuwd hoe wij in 5 stappen ervoor zorgen dat jij vanuit huis de juiste aangemeten schoenen ontvangt? Lees dan verder!

Stap 1:

Maak indien mogelijk een korte video met je smartphone terwijl je hardloopt op blote voeten. Zorg ervoor dat de opname vanaf de achterzijde wordt gemaakt. Zo kunnen wij je houding en techniek goed beoordelen.

 

Stap 2:

Meet je voetlengte en breedte op.

Stap 3:

Pak je huidige hardloop- wandelschoen erbij en neem een foto van de schoenzolen. Het slijtagepatroon geeft ons veel inzicht in de wijze waarop je loopt.

Stap 4:

Maak daarnaast ook een foto van de inlegzolen van je huidige schoenen.

Stap 5:

Zet bovenstaande gegevens onder elkaar en stuur deze via Whatsapp of email:

Whatsapp: 0610755068

Email: info@zorgsaamloperscompany.nl 

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×