Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

2 november 2018

Sticky Grip Tour Inov-8 op 17 november a.s.

In samenwerking met regionaal trail icoon Bertus van Elburg heeft ZorgSaam Lopers Company de Sticky Grip Tour naar Hellendoorn weten te halen. Voor alle trail liefhebbers uit de regio de uitgelezen kans om de trailschoenen van Inov-8 te testen. We gaan zo’n 90 minuten het bos in om gezamenlijk te lopen onder leiding van looptrainer Bertus van Elburg, een prachtige route verzekerd!

Inov-8

De interactie van de sporter met de omgeving is de belangrijkste factor bij het ontwerpen van de producten. Met deze filosofie in het achterhoofd ontwerpt Inov-8 schoenen, die geschikt zijn voor alle terreinen. De populariteit van Inov-8 wordt steeds groter en daarom willen we jou ook de kans geven om het gevoel van interactie met de ondergrond van Inov-8 schoenen zelf te ervaren. De laatste jaren is er steeds meer behoefte aan een lagere heeldrop om zo natuurlijker te rennen. De voordelen van een lagere drop zijn het gewicht en een natuurlijkere loophouding.

trailschoen-inov-8-x-talon-230-zorgsaam-loperscompanny-hellendoorn

Tijdens de Inov-8 Sticky Grip Tour zijn testschoenen aanwezig van het type X-Talon 230. Op de site van Inov-8 vind je meer informatie over de Sticky Grip Tour.

Datum: 17-11-2018
Ontvangst: 09:00 uur met koffie en thee
Start: 09:30 uur -11: 30 uur
Locatie: ZorgSaam Lopers Company Hellendoorn
Let op: maximaal 25 plekken beschikbaar vol=vol
Kosten: GRATIS

Na afloop gezellig na praten onder het genot van een bak koffie en een broodje. Schrijf je nu in, let op VOL=VOL

Graag jezelf wel even aanmelden voor dit evenement en dat kan hier!

 

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×