Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

1 januari 2019

Waarom ZorgSaam Lopers Company als beginnende loper?

Waarom is het verstandig om als beginnende hardlopers juist bij ZorgSaam Lopers Company hardloopschoenen te kopen en niet bij een normale hardloopwinkel. ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn is een hardloopspeciaalzaak. Dit betekent dat wij ons alleen richten op hardlopers, trilrunners en wandelaars. Ook hebben wij een uitgebreider en exclusiever assortiment dan de gemiddelde sportzaak.

Met name als beginnende hardloper is het verstandig om een goede start te maken om blessures te voorkomen en met plezier te gaan (en te blijven) hardlopen. Wij leggen graag uit waarom je juist bij ons je hardloopschoenen moet kopen.

Wat kunt je bij ons verwachten?

Veel beginners kent het. Eerst beginnen op oude hardloopschoenen en als dat goed gaat investeren in een paar goede hardloopschoenen. Hardloopschoenen zijn belangrijk als het gaat om plezier in het hardlopen. De juiste schoenen zorgen voor loopcomfort en verminderen het risico op voetklachten. Bij ZorgSaam Lopers Company ‘analyseren’ wij welke schoen het beste bij jou past:

  • Intakegesprek: we inventariseren je doelen, loopomstandigheden, loopervaring en houden rekening met (oude) blessures
  • Schoenanalyse: we controleren je ‘huidige’ schoenen
  • Voetanalyse: we controleren de maat van je voet en middels een drukplaat bekijken wij de stand van de voet
  • Hardloopanalyse: je hardlooptechniek wordt middels een videoanalyse onder de loep genomen, samen gaan wij opzoek naar de schoen die het beste bij je past
  • Stabiliteitstesten: een verminderde stabiliteit in de enkel, knie, heup en/of rug  zorgen voor een verhoogd risico op blessures. Met een simpele test kunnen wij het risico beoordelen en advies geven om gerichte oefeningen te doen.

Verder kijken dan alleen de hardloopschoenen

Bij ZorgSaam Lopers Company bekijken wij het hele plaatje. Niet alleen naar de hardloopschoenen, maar ook naar randzaken die ervoor kunnen zorgen dat er blessures ontstaan. Door de intensieve samenwerking met de fysio- en podotherapeuten van ZorgSaam hebben wij veel kennis van zaken. Mocht je toch een blessure hebben dan bent je ook bij ons aan het goede adres. Onze deskundige verkoopadviseurs geven, indien gewenst, naast de loopanalyse ook tips en adviezen voor je trainingsopbouw en looptechniek. Wij beschikken over gratis trainingsschema’s. Deze kennis onderscheid ons van andere sportwinkels, wij hebben een groot assortiment hardloopschoenen tegen scherpe prijzen! Enthousiast geworden? Kom dan langs in onze winkel in Hellendoorn, maak bij voorkeur een online een afspraak maken zodat wij uitgebreid tijd voor je hebben.

Hardloopclinic voor beginners start woensdag 16 januari

Kun je wel wat hulp gebruiken om het hardlopen op te bouwen. Dan is de hardloopclinic voor beginners wat voor jou. Tijdens de hardloopclinic voor beginners worden er in totaal 10 trainingen verzorgd die zullen plaatsvinden op de woensdagavond en starten om 18.30 uur. De trainingen duren ongeveer een uur en staan onder leiding van Bertus van Elburg. In 10 weken bouw je verantwoord op van 0 naar 5 km. Wil je meer informatie of je inschrijven voor deze clinic lees dan hier verder.

Maak een afspraak met Lasse Wiggemans!
Afspraak maken
Lasse Wiggemans - fysiotherapeut en verkoopadviseur
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×