Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

9 oktober 2020

Wandelexpert te midden van prachtig wandelgebied!

ZorgSaam Lopers Company Hellendoorn is de expert in wandelschoenen en gelegen op een locatie die zich heel goed leent om de fascinerende natuur te ontdekken. Vanaf onze winkel, de specialist in hardloop-, trail- en wandelschoenen, starten veel mooie en afwisselende wandelroutes. Via het centrum van Hellendoorn met vele monumentale panden, wandel je langs rivier de Regge, door Landgoed Schuilenburg en voor je het weet wandel je dwars door de prachtige natuur van Hellendoorn. Als je dan toch in de buurt bent, vergeet ook vooral niet om de Sallandse Heuvelrug te bezoeken: het wandel- en hardloopgebied bij uitstek!

Wandelroutes vanaf onze winkel in Hellendoorn

Als wandelexpert en natuurliefhebber, geven wij graag een aantal tips weg voor leuke wandelroutes die starten vanaf onze winkel ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn.

Paarse route:door het dorp Hellendoorn 4,5 kilometer 
Blauwe route:over de Sallandse Heuvelrug 8,6 kilometer 
Groene route: langs de Regge en door Schuilenburg  9,1 kilometer 

Op het terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden en niet onbelangrijk: onze Hellendoornse gastvrijheid is volop aanwezig! Loop gezellig bij ons binnen, wij hebben de koffie klaar. En wil je graag even omkleden of een frisse douche nemen na de wandeltocht? Ook daar doen wij niet moeilijk over. Wij hebben een dames- en herenkleedruimte waar u gratis gebruik van kunt maken!

Wandelroutes in de omgeving van Hellendoorn

Voor de lange-afstand-wandelaar is het zeker een aanrader om één van de volgende lange en afwisselende routes te lopen. Het zijn flinke afstanden, maar zeer geschikt voor de wandelaar die zichzelf wil uitdagen en goed t spreiden over meerdere dagen:

Overijsselse Havezatenpad: van Nijverdal naar Ommen (totaal 28 km). 
Hellendoorn-Schuilenburg: de Regge en Sallandse Heuvelrug 24 kilometer

Wandelen met een handige wandelapp

Je kunt gebruik maken van het wandelroutenetwerk maar ook handig is de gratis routeapp van Landschap Overijssel, met daarin de mooiste routes door natuur en landschap. Deze wandelapp heet ‘wandelen in Overijssel’ en kun je eenvoudig downloaden.

  • Applestore: klik hier
  • Playstore: klik hier

Wij adviseren je graag in de juiste wandelschoenen!

Tijdens het wandelen is het prettig dat je functioneel goede schoenen draagt. Door het gebruik van goed schoeisel wordt de kans op blessures kleiner en kan er met meer plezier gelopen worden. Om te bepalen aan welke functionaliteit je wandelschoenen moeten voldoen, maken wij voor iedere loper een uitgebreide voet- en wandelanalyse. ZorgSaam Lopers Company heeft een ruime collectie wandelschoenen samengesteld met diverse merken als ON WandelschoenenSalomon, BrooksHoka, Hanwag en binnenkort ook Meindl.  Om tot de juiste schoen te komen, staat een uitgebreide loopanalyse en een deskundig advies bij ons centraal.

Dolomite 54 Low GTX(2)

Dolomite 54 Low GTX

On Cloudrock GTX Men

On Cloudrock Waterproof Heren

Hoka One One Challenger Mid GTX Women

Hoka One One Challenger Mid GTX Dames

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×