Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

16 april 2018

Verschillende type wandelschoenen bij ZorgSaam Lopers Company

Bent u alweer bezig met plannen maken van een (wandel)vakantie of aan het voorbereiden van een wandeltocht bij u in de buurt? Bij ZorgSaam Lopers Company hebben we een ruim assortiment aan wandelschoenen in de categorie A en A/B in de winkel staan.

Categorie A-wandelschoen
In de categorie A-wandelschoen vindt u soepele en lage wandelschoenen. De zolen geven een goede afwikkelingen en hebben demping. Deze categorie schoen is het meest geschikt voor lichte wandelingen, stedentrips of voor lange afstandswandelingen (vierdaagse) in niet te drassig of moeilijk terrein. Voor in Nederland kunt u met een categorie A-wandelschoen prima uit de voeten.

Categorie A-wandelschoen

Categorie A/B-wandelschoen
In deze categorie vindt u soepele hoge of halfhoge wandelschoenen die de enkel omsluiten en steun bieden. De zolen geven een goede afwikkeling en hebben ook demping. Ze zijn geschikt voor lichte wandelingen, dagelijks gebruik en lange afstandswandelingen in heuvelig terrein. AB-schoenen zijn echte allround-schoenen, als u bijvoorbeeld daarnaast regelmatig wandelt in de Nederlandse bossen of in de Ardennen. Voor meerdaagse tochten met zware bepakking, zijn deze categorie schoenen te licht gebouwd.

Categorie A/B-wandelschoen

We hebben bekende merken in de winkel staan, zoals: Lowa, Hanwag en Salomon.

Bij ZorgSaam Hellendoorn werken wij nauw samen met fysiotherapeuten en de podotherapeut, zo vinden wij voor elke voet een passende schoen!
Voor een uitgebreide wandelanalyse en goed advies, kunt u zelf een online afspraak inplannen of telefonisch 0548-226222.

Maak een afspraak met Daan Hardon!
Afspraak maken
Daan Hardon - Manager analysecentrum en verkoopspecialist hardloop-, trail- en wandelschoenen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×