Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

12 december 2018

ZorgSaam Beginners Clinic 2020

ZorgSaam Beginners Clinic 0-5 kilometer

Hoe, wat en wanneer:

ZorgSaam Lopers Company is het adres voor hardlooptrainingen, speciaal voor beginnende of herstartende hardlopers. Bedoeling is om op een verantwoorde wijze en aan de hand van een beproefd schema voor beginnende hardlopers, stapje voor stapje op te bouwen naar een half uur hardlopen aan één stuk. Tijdens de hardloopclinic voor beginners worden er in totaal 10 trainingen verzorgd die zullen plaatsvinden op de woensdagavond en starten om 18.30 uur. De trainingen duren ongeveer een uur. De Clinics starten op woensdag 5 februari.

Door wie:

Deze trainingen worden verzorgd door hardlooptrainer Bertus van Elburg; een ervaren hardloper die de langere afstanden niet schuwt. Hij vindt het vooral belangrijk dat je lol krijgt in het hardlopen en na deze hardloopclinic voor beginners zelf met plezier enkele keren per week op pad gaat om te genieten van het hardlopen in de buitenlucht. Niet in de eerste plaats gericht op snelle tijden en grote afstanden dus maar op basis van een goed aangeleerde techniek en loophouding, zonder blessures heerlijk alleen of samen er op uit! Genieten!

Extra:

De trainingen starten bij ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn. Voorafgaand aan de 2e les voeren wij de Quickscan uit. Deze wordt gedaan door een fysiotherapeut, een podotherapeut en een verkoopadviseur. Doel van deze Quickscan is om vroegtijdig eventuele blessures te ondervangen en om goed advies te kunnen geven. Indien er problemen worden geconstateerd dan zijn er hele korte lijntjes naar de specialisten van ZorgSaam FysiotherapieSportpodotherapie en SportdiëtetiekDit alles om je op een verantwoorde wijze de clinic te laten volgen.

Informatie:

  • 10 weken training onder professionele begeleiding van Bertus van Elburg,
  • De kosten van de cursus bedragen: € 75,=
  • Prijs is inclusief een Quickscan en een voet- en loopanalyse
  • Deelnemers ontvangen 10% korting bij aankoop van hardloopschoenen
  • Groepsgrootte maximaal 15 deelnemers “vol=vol”
  • Aanmelden kan hier!
  • Meer info? Bel 0548-615889 of 0548-226222
Maak een afspraak met Daan Hardon!
Afspraak maken
Daan Hardon - Manager analysecentrum en verkoopspecialist hardloop-, trail- en wandelschoenen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×