Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

22 augustus 2019

ZorgSaam/Boco CaniTrail 2019

Canitrail

Voor het eerst wordt er in de gemeente Hellendoorn een Canitrail georganiseerd. Wat is een Canitrail? Cani is een afkorting van het Latijnse woord Canidae hetgeen hondachtigen betekent. Met andere woorden Canitrail is een Trail voor/met honden. Deze tak van sport is de laatste jaren zeer in opkomst. De begeleider loopt samen met de hond en zijn aan elkaar verbonden via een speciaal ontworpen tuig. Hierdoor kunnen beide vrijuit genieten van de natuur. We kregen dan ook vaak de vraag of er een dergelijk trail hier georganiseerd kon worden. Samen met Bertus van Elburg gaan we dat dit jaar dan ook doen!

CaniTrail ZorgSaam 6

Natuurhuus Krönnerzommer

In de sportieve gemeente Hellendoorn was het natuurlijk makkelijk om een aantal mooie routes te bedenken. Uiteindelijk is er voor de  start/finish locatie bij Natuurhuus  Krönnerzommer gekozen. Vanuit hier zijn er een mooie en uitdagende 8, 16 en 24 kilometer CaniTrail incl verzorgingspost voor mens en hond bedacht.

Mens en hond

Zoals eerder benoemd is er natuurlijk aandacht voor de hond en zijn begeleider. Bij de post is er naast de bekende snacks en drankjes voor de lopers ook gedacht aan water en brokjes voor de trouwer viervoeter! Alles is er op gericht om loper en hond een leuke trail te laten lopen!

ZorgSaam CaniTrail

Informatie

  • 12 oktober
  • 8-16-24 kilometer
  • Voor regels, voorwaarden, extra informatie en inschrijven kijk hier
Maak een afspraak met Daan Hardon!
Afspraak maken
Daan Hardon - Manager analysecentrum en verkoopspecialist hardloop-, trail- en wandelschoenen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×