Maak een afspraak

28 november 2018

ZorgSaam Carbid Trailrun vrijdag 28 december!

ZorgSaam Carbid TrailRun

Na het grote succes van de ZorgSaam Boco Trail van eind november hebben we nog een trail knaller om het jaar lekker mee af te sluiten: de eerste ZorgSaam Carbid trailrun!

Tussen de Kerstdagen en Oud en Nieuw is het de perfecte tijd om in beweging te komen! Op 28 december organiseren wij daarom deze leuke trail vanuit de winkel in Hellendoorn. De afstanden van zijn 10, 15 of 20 kilometer. Gelijktijdig is er de al jaren bewezen 30 of 50 kilometer ATB Carbid Tocht van wielerclub FTC CC’75 . We hebben de starttijden zo aangepast dat zowel de lopers als de ATB-ers finishen rond dezelfde tijd en dat er dan gezellig met z’n allen nagepraat kan worden in de kantine van de vv Hellendoorn.

Vanuit de start/finish locatie bij ZorgSaam zal een uitdagende route langs de Regge worden uitgezet. Geen heuvels en afdalingen, maar zoveel mogelijk onverhard langs de Regge en het Reggedal, stukje Marle en buurtschap Elen. Voor het gros van de deelnemers nieuwe gebieden en onverharde paden om te ontdekken.

Voor meer informatie betreffende tijden en kosten kijk hier.  De voorinschrijving is gesloten! Na-inschrijven kan nog op de dag zelf.

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×