Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

10 oktober 2019

ZorgSaam Carbid Trailrun & Wandeltocht en SALE

ZorgSaam Carbid TrailRun

Na het grote succes van de eerste editie van de ZorgSaam Carbid Trailrun hebben we dit jaar nog grootser uitgepakt met de toevoeging van de Carbid Wandeltocht van 10km!

Tussen de Kerstdagen en Oud en Nieuw is het de perfecte tijd om in beweging te komen! Op 28 december organiseren wij daarom deze leuke trail vanuit de winkel in Hellendoorn. De afstanden van zijn 10, 17 of 25 kilometer trailloop en 10 kilometer wandeling. Gelijktijdig is er de al jaren bewezen 30 of 50 kilometer ATB Carbid Tocht van wielerclub FTC CC’75 . We hebben de starttijden zo aangepast dat zowel de lopers als de ATB-ers finishen rond dezelfde tijd en dat er dan gezellig met z’n allen nagepraat kan worden in de kantine van de vv Hellendoorn.

Vanuit de start/finish locatie bij ZorgSaam zal een uitdagende route langs de Regge worden uitgezet. Geen heuvels en afdalingen, maar zoveel mogelijk onverhard langs de Regge en het Reggedal, stukje Marle en buurtschap Elen. Voor het gros van de deelnemers nieuwe gebieden en onverharde paden om te ontdekken.

Voor meer informatie betreffende tijden en kosten kijk op onderstaande pagina’s:

Natuurlijk gaan we met de Carbid Sale in de winkel natuurlijk weer knallend het jaar uit op vrijdag 27 en zaterdag 28 december met kortingen tot wel 70%!!!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×