Maak een afspraak

3 november 2020

ZorgSaam Lopers Company voegt het merk Meindl toe aan de wandelcollectie

ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn heeft een uitgebreide collectie wandelschoenen met verschillende bekende merken en diverse modellen. Voor iedere type voet kun je bij ons terecht! We starten altijd met een zorgvuldige loopanalyse, omdat wij van mening zijn dat technisch goede schoenen het verschil maken. Je voorkomt hiermee blessures en vergroot het plezier in wandelen.

Ontdek de collectie wandelschoenen van ZorgSaam Lopers Company

Het ruime assortiment wandelschoenen bestaat uit de merken Hoka, Hanwag, Dolomite, Brooks, Inov-8 en het Zwitserse merk On. We zijn ontzettend trots dat wij als specialist voor hardloop-, trail-, en wandelschoenen van het oosten, onze collectie onlangs mochten uitbreiden met de populaire wandelschoenen van het A-merk Meindl!

Meindl wandelschoenen zijn comfortabel, waterdicht en duurzaam

De Duitse familie Meindl is in de 17e eeuw al gestart met het maken van wandelschoenen. Volgens hun eigen unieke formule ontwikkelen zij al 300 jaar wandelschoenen, waarbij ze de ontwikkelingen in de markt niet vergeten. Meindl staat bekend om een merk die veel zorg besteedt aan kwaliteit en comfort. Dat zie je en voel je. De schoenen zijn gemaakt van Gore-tex materiaal, wat ervoor zorgt dat ze waterdicht zijn. Het laagje memory foam in het voetbed zorgt voor een comfortabele pasvorm. De wandelschoenen van Meindl zijn van oorsprong bergschoenen maar ondanks dat zeer geschikt voor wandelingen in de Nederlandse natuur.

Wandelschoenen voor ‘moeilijke’ voeten

Juist als u ‘moeilijke’ voeten heeft zijn wij hét adres om u van een passende wandelschoen te voorzien. Wij werken dagelijks samen met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie ZorgSaam en sportpodotherapeut Coen Smit van Feet Support. Onze collega’s zijn altijd bereid om even mee te kijken en ons van advies te voorzien. Mocht het nodig zijn, kunt u ter plaatse een vervolgafspraak bij de fysiotherapeut of podotherapeut inplannen.

Geniet van een wandeling over de Sallandse Heuvelrug op kwaliteitsschoen van Meindl

De collectie die binnenkort bij ons verkrijgbaar is, betreft de grootste collectie in de omgeving Hellendoorn. Wij van ZorgSaam Lopers Company zien Meindl als een  hele waardevolle aanvulling van ons huidige assortiment wandelschoenen!

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×