Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

22 augustus 2019

ZorgSaam Trail Clinics

Trail seizoen van start met de Trail Clinics

Natuurlijk kunnen ook dit jaar de trailclinics niet ontbreken! Op 16 november beginnen we met de 2de editie van onze clinics. Dit jaar hebben we voor een iets andere opzet gekozen. Vorig jaar hadden we een mooie grote groep maar er was wel sprake van een wat niveauverschil. Om het voor een ieder leuk en uitdagend te maken, hebben we nu een “beginners-“en een “gevorderdengroep”. De clinics zullen plaatsvinden op zaterdagochtend om 09:30 uur vanuit het analysecentrum in Hellendoorn. In overleg en vooraf bekend gemaakt, zullen we ook voor de afwisseling ergens anders starten.

De trainers

Bertus van Elburg en Daan Hardon ZorgSaam Trail ClinicsBertus is zowel een ervaren loper als trainer en organisator van meerdere trails hier in de omgeving. Daan is natuurlijk bekend van de winkel, maar ook een ervaren loper, trainer en voormalig therapeut. Beide heren zullen er voor zorgen dat iedereen gaat genieten van sporten in de natuur. De nadruk zal liggen op looptechniek. Het doel is dan ook om behendiger te worden in het hardlopen door het bos.

Carbid Trail als einddoel

De groep werkt toe naar het lopen van één van de drie afstanden tijdens de ZorgSaam Carbid trail. Bij deelname aan de clinics ontvangt u ook een starbewijs voor dit evenment.

Gewone schoenen of trailschoenen?!

Twijfel je er aan of je schoenen nog goed zijn? Of wil je voor het eerst trailschoenen aanschaffen? Maak een afspraak voor een analyse. Deelnemers krijgen 10% korting op trailschoenen.

Voor aanvullende informatie zoals data, startijden etc en aanmelden voor de clinics kijk hier

Maak een afspraak met Daan Hardon!
Afspraak maken
Daan Hardon - Manager analysecentrum en verkoopspecialist hardloop-, trail- en wandelschoenen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×