Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

7 september 2020

Runningshirt & wielertenue: nu exclusief verkrijgbaar

ZorgSaam kledinglijn

Met trots presenteren wij onze eigen sportkledinglijn! De kleding exclusief bij ons verkrijgbaar. De hardloop- en wielerkleding is van hoge kwaliteit: Craft performance 3. De elastische en duurzame stof houdt je droog en fris tijdens je training. Wij bieden de sets eenmalig aan tegen zeer scherpe tarieven. Bestel komende twee weken jouw favoriete items, dan zorgen wij dat de kleding bij aanvang van de herfst binnen is. Craft hanteert namelijk een levertijd van 6-8 weken.

Het merk Craft

Craft bestaat al bijna 40 jaar en in die 40 jaar is Craft bezig geweest om de behoeftes van verschillende topsporters in kaart te brengen. Door het meten van warmtezones in het lichaam en het bestuderen van bewegingspatronen, heeft Craft ergonomische sportkleding ontwikkeld voor diverse sporten. Craft bestudeert elke keer weer opnieuw topsporters en blijft voldoen aan hun gestelde eisen.

Hoe kan ik de kleding bestellen?

Craft heeft paskleding beschikbaar gesteld, zodat je zeker bent van de juiste maat. Je hebt t/m zaterdag 19 september de mogelijkheid om de kleding te komen passen bij os in de winkel in Hellendoorn. In de winkel zijn twee paskamers aanwezig. Nadat je de juiste maat hebt gevonden, vul je ter plaatse het bestelformulier in. 19 september is de laatste pasdatum en tevens de uiterlijke besteldatum. Na deze datum kunnen wij helaas geen bestellingen meer aannemen. Wat voor 20 september besteld wordt, wordt door Craft geleverd binnen 6-8 weken.

Tot 19 september hebben wij paskleding!

Prijzen

Running shirt korte mouw            € 24,95
Fietsshirt korte mouw                    € 49,95
Fietsshirt lange mouw                   € 64,95

Fietsbroek kort                               € 64,95
Fietsbroek lang ZONDER zeem  € 64,95
Fietsbroek lang MET zeem          € 74,95

Windstopper                                   € 54,95
Buff                                                   €  5,00

De kleding is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXXL.

LET OP:

Nu bij aankoop van 2 of meer items ontvang je tijdelijk een multifunctionele Buff gratis

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×