Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

Online een afspraak maken

VANAF 3 MAART IS HET WEER MOGELIJK OM EEN FYSIEKE AFSPRAAK TE PLANNEN. 

ECHTER STAAN WIJ OOK DAN NOG ONLINE EN OP AFSTAND VOOR  JOU KLAAR. WIJ BEZORGEN GRAAG SCHOENEN, KLEDING EEN ACCESSOIRES BIJ JOU THUIS EN MAKEN INDIEN GEWENST EEN LOOPANALYSE OP LOCATIE

VOOR UITGEBREIDE INFORMATIE OVER ONZE LOOPANALYSE AAN HUIS: KLIK HIER

Whatsapp: 0610755068
Email: info@zorgsaamloperscompany.nl 

Afspraak maken voor een loopanalyse

In onderstaande kalender kunt u direct een afspraak maken voor een loopanalyse van 45 minuten zodat u de juiste schoen door ons krijgt aangemeten! U bent dan zeker dat onze verkoopadviseurs Daan Hardon en Stella van de Velden alle tijd voor u hebben. U kunt ook zonder afspraak bij ons terecht, maar dan loopt u de kans dat u moet wachten.

Hoe maakt u een afspraak?

U klikt op de dag, daarna op een vrij tijdstip, dan vult u uw gegevens in en klikt op de button “afronden” en uw afspraak is gemaakt! Daarna ontvangt u van ons een bevestigingsmail* en zien wij u graag in onze winkel, onze medewerkers én de koffie staan klaar!

Deskundige en uitgebreide analyse en goede servicevoorwaarden

Ons doel is om jouw met veel plezier en blessurevrij te laten hardlopen. Daarom nemen wij altijd een uitgebreide loopanalyse af. Tevens hanteren wij zeer flexibele en goede service voorwaarden, zodat jij altijd met de juiste schoen gaat lopen.

* Indien u geen bevestigingsmail heeft ontvangen: check uw ongewenste mailbox of spambox

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×