Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

Online hardloopclinic

Wil jij 30 minuten aaneengesloten hardlopen? Wil jij dit doen met veel plezier maar zonder blessures? Dat kan! Ga zelf aan de slag met een kwalitatief goed opbouwschema, samengesteld door de specialisten van ZorgSaam. In 12 weken tijd coachen onze experts je naar dit mooie doel!

Wat kan ik verwachten van een online hardloopclinic voor beginners?

 • In 12 weken tijd train je van 0 naar 30 minuten aaneengesloten hardlopen
 • Je krijgt toegang tot een app met een hardloopschema waarmee je 12 weken tijd de kilometers opbouwt
 • Naast het hardlopen werk je aan een sterker lichaam, d.m.v. kracht- en stabiliteitsoefeningen opgesteld door onze sportfysiotherapeut Henrieke Krommendijk
 • Je gaat werken aan de juiste looptechniek, d.m.v. specifieke oefeningen voor een optimale looptechniek
 • Advies over een goede trainingsopbouw
 • Voedingsadviezen voor sporters van onze sportdiëtist Jorien Brinkers
 • Toegang tot een besloten Facebook- en Stravagroep
 • Je ontvangt 10% korting op hardloopschoenen bij ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn
Online hardloopclinic - Henrieke Krommendijk

Wie zijn wij?

ZorgSaam Lopers Company is dé hardloopspecialist van Twente en Salland en is nauw verbonden aan ZorgSaam Fysiotherapie. Ook werken wij dagelijks samen met een (sport)podotherapeut, (sport)diëtist en verschillende fysiotherapeuten.

(Sport)fysiotherapeut Henrieke Krommendijk en verkoopspecialist Daan Hardon, beide ervaren en gedreven hardlopers, hebben een efficiënt hardloopschema voor je opgesteld. Samen met jou gaan zij aan de slag voor een mooi doel: 30 minuten aaneengesloten hardlopen. Wil jij Daan en Henrieke beter leren kennen? Lees dan dit artikel.

Wat zijn de voordelen van onze online hardloopclinic?

Een groot voordeel van een online hardloopclinic is dat je de trainingen kunt uitvoeren op een voor jou geschikt moment in je eigen vertrouwde omgeving. Het schema is samengesteld door ervaren lopers, die zelf dagelijks met beginnende hardlopers werken. Daan en Henrieke hebben niet alleen een schema gemaakt om te werken aan het hardlopen, maar ze denken ook aan de kracht, stabiliteit en looptechniek. Juist dit laatste blijkt in de praktijk de sleutel tot succes! Je hebt de kwaliteit van een fysieke hardloopclinic, zoals wij deze ook bij ZorgSaam aanbieden. Een bijkomend voordeel is dat je met deze online clinic niet vast zit aan een groep. Heb je hier wel behoefte aan, dan heb je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen binnen een besloten online community. Daan en Henrieke geven naast het trainingsschema verschillende adviezen over schoeisel, kleding en trainingsopbouw. Onze ‘inhouse’ diëtist Jorien geeft je daarnaast advies over gezonde voeding en voeding rondom je trainingen.

Wat moet je er voor doen?

 • Je gaat 3 x per week hardlopen volgens een opbouwschema
 • Je gaat 3 x per week kracht- en stabiliteitsoefeningen doen
 • Vanaf week 7 worden de oefeningen uitgebreid met oefeningen om je looptechniek te verbeteren
 • Je krijgt digitale adviezen over voeding, trainingsadvies en schoeisel

Kosten:

Je betaalt eenmalig € 50,- en profiteert 12 weken lang van bovenstaande voordelen.

Enthousiast geworden? SCHRIJF JE NU IN

Maak die stap!

Wij geloven dat iedereen met een goede trainingsopbouw, een sterk lichaam, aandacht voor looptechniek en goed schoeisel een lekker eind moet kunnen hardlopen! Maak jij die eerste stap? Dan helpen wij jou bij de volgende!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×