Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

18 februari 2020

Review: On Cloudrock Waterproof

Graag stel ik mijzelf eerst even kort aan jullie voor. Ik ben Stella van de Velden, verkoopadviseur bij ZorgSaam Lopers Company en al ruim 20 jaar een gepassioneerde en fanatieke (hard)loper. In al die jaren heb ik al aardig wat schoenen versleten en aan mij de eer om jullie (ZorgSaam) hardlopers & wandelaars, maandelijks van een review te voorzien. In onze winkel in Hellendoorn hebben we een uitgebreide collectie hardloop-, trail- en wandelschoenen. Iedere maand onderzoek ik een nieuw model uit onze collectie en deel ik mijn ervaringen met jullie.

Vandaag een review over de berg-en wandelschoen:

ON Running Cloudrock Waterproof wandelschoen nu verkrijgbaar in Hellendoorn

Een lichte wandelschoen die gebouwd is voor grip, tempo en bescherming op zwaar terrein onder alle omstandigheden. ON Running is een jong Zwitsers bedrijf gevestigd in Zurich. Meervoudig Ironman  winnaar Olivier Bernhard ontwikkelde samen met een Zwitsers ingenieur een nieuw revolutionair dempingssysteem voor loopschoenen; Clouds. Het geheim van deze demping zit hem in de ‘Clouds‘.

De holle pods in de zool van de schoen geven zowel horizontale als verticale demping bij het landen, met als resultaat een licht en dynamisch loopgevoel.

Daarnaast zorgt de Missiongrip-zool tijdens de wandeling voor veel grip. De schoen heeft twee soorten gaas in het midden, die zorgen voor stabiliteit en ademend vermogen. De rubberen stootrand biedt daarnaast bescherming tegen modder en scherpe objecten.

Een aantal weken geleden heb ik de Cloudrock Waterproof getest. Bij het aantrekken van de wandelschoen voelt deze zeer licht aan. De schoen beschikt over een heerlijk voetbed en sluit mooi aan om mijn voeten. Ik loop vanuit huis over de verharde weg met mijn hond Guus richting de Sallandse Heuvelrug en diverse paden met verschillende ondergronden worden door ons opgezocht. Smalle single tracks met boomwortels, paden met steentjes, zand en modder paden. Om te testen of de Cloudrock ook daadwerkelijk waterproof is, loop ik door een paar flinke diepe plassen.

Conclusie, ja ze zijn inderdaad waterproof! 😊

Een paar weken later neem ik dezelfde wandelschoenen mee op een stedentrip naar Krakau. In drie dagen tijd loop ik aardig wat kilometers. Mijn ervaring is positief! De wandelschoen zitten stevig en voelen zeer licht en prettig aan. De schoen is zeer geschikt voor zowel verharde als onverharde ondergronden.

Specificaties ON Running Cloudrock Waterproof:

• Wandelschoen voor heren en dames
• Water en windproof
• Zero-Gravity EVA FOAM
• Rubberen missiongrip zool
• Tussenzool Profly voor een uitstekende balans tussen voortstuwing en bescherming
• Binnenzool uitneembaar
• FLexLock systeem
• Lichtgewicht
• Gewicht: 420 gram heren en 350 gram dames
• Tot 35% lichter dan concurrenten
• Kleur: zwart

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak online en test de Cloudrock Waterproof bij ZorgSaam Lopers Company!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×