Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

(Sport)Diëtetiek

Sinds 2012 is (sport)diëtistenpraktijk Voedingconditie gelokaliseerd in Almelo en Enschede. Per augustus 2015 is er een samenwerking aangegaan met Fysiotherapie ZorgSaam. Titia van der Stelt, (sport)diëtist en bewegingswetenschapper, verzorgt samen met collega’s de tak voeding binnen de praktijken van ZorgSaam in Nijverdal en Hellendoorn. De combinatie binnen ZorgSaam met zowel fysiotherapeuten als (sport)podotherapeuten zorgt voor een optimale begeleiding van cliënten.

Praktijk Voedingconditie is gespecialiseerd in het begeleiden van (top)sporters, diabetes, zwangere vrouwen, revalidatie, darmklachten, COPD, ondergewicht, te hoog cholesterol en/of bloeddruk, mensen met eetstoornissen en mensen met overgewicht in combinatie met sport. Het belangrijkste is dat voedingsadvies bij de persoon past, afgestemd op de huidige gewoontes en eventuele klachten of ziektebeelden. Daarnaast geeft praktijk Voedingconditie regelmatig voorlichtingen aan bijvoorbeeld atletiek-, voetbal-, loop en fiets- verenigingen.
De doelstelling is om de laatste betrouwbare, wetenschappelijke informatie te interpreteren en te vertalen naar de praktijk op een vlotte, begrijpelijke en vooral passende manier. U kunt meer informatie vinden op www.voedingconditie.nl
Voor afspraken:
info@voedingconditie.nl
T 06 – 83 58 73 97
T 053 – 203 21 43

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×