Maak een afspraak

0548 226 222

Zoeken
Afspraak maken

Vetertechnieken: voor optimaal draagcomfort van uw hardloopschoen

Veel hardlopers zijn zich er niet van bewust hoeveel invloed de manier van veters strikken kan hebben op het draagcomfort van nieuwe hardloopschoenen. ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn heeft enkele vetertechnieken voor u op een rijtje gezet. Deze vetertechnieken dragen bij aan het voorkomen of verhelpen van blessures.

ZorgSaam Lopers Company
ZorgSaam Lopers Company is de hardloopspecialist van Salland en Twente. De winkel in Hellendoorn zit onder één dak met fysiotherapeuten(sport)podotherapeuten en (sport)diëtisten en is het adres om hardloopschoenen door een specialistist aan te laten meten. Door de specialistische hardloopanalyse van onze verkoopadviseurs en de korte lijntjes met de fysiotherapeuten en (sport)podotherapeuten zorgen dat klanten blessurevrij en verantwoord kunnen hardlopen. Ook kunnen verschillende vetertechnieken er aan bijdragen om het draagcomfort te verbeteren.

Striktechnieken
Veel van onze klanten zijn zich er niet van bewust dat er verschillende striktechnieken zijn. Hieronder staan afbeeldingen hoe de veters van uw hardloopschoenen gestrikt kunnen worden. Mensen met hele brede, juist smalle voeten of mensen met drukplekken kunnen hier hun voordeel mee doen. Voor verdere informatie kunt u bij ons in de winkel terecht.

De volgende vetertechnieken zijn geschikt bij verschillende ‘blessures’:
vetertechnieken-zorgsaamloperscompany-nijverdal-hellendoorn-rijssen-markelo-holten-borne-stepone-vriezenveen-almelo-hengelo-ommen
Deze vetertechniek is geschikt als u tenen knellen

zorgsaamloperscompany-vetertechniek-hellendoorn-hardlopen-hardloopanalyse-loopanalyse-blessure-hardlooptips
Deze vetertechniek is geschikt als uw middenvoet in de schoen heen weer glijdt

zorgsaamloperscompany-vetertechnieken-zijvoet-blessure-tips-hellendoorn-nijverdal-borne-rijssen-holten-markelo-borne-stepone-hardloopanalsye-loopanalyse
Deze vetertechniek is geschikt als de zijkanten van uw voorvoet pijnlijk zijn

zorgsaamloperscompany-tips-vetertechnieken-hellendoorn-nijverdal-hardlooptips-hardloopanalyse
Deze vetertechniek is geschikt als uw wreef strak aan voelt

loperscompany-zorgsaam-blessure-hardlopen-zorgsaamloperscompany-hellendoorn-hardloopanalyse
Deze vedertechniek is geschikt als uw hiel uit de schoen glijdt

Wij hopen dat deze vetertechnieken het draagcomfort van uw hardloopschoenen verbeteren. Wilt u meer informatie of een hardloopanalyse bij ons in de winkel dan kunt u een online afspraak inplannen of onze winkel bezoeken.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×