Maak een afspraak

Waarom ZorgSaam Lopers Company als beginnende loper?

Bij ZorgSaam Lopers Company is iedereen welkom. Van beginnende loper tot aan ervaren marathonlopers. Met name als beginner is het verstandig om een goede start te maken om blessures te voorkomen en met plezier te gaan (en te blijven) hardlopen!

Wat kunt u bij ons verwachten?

Iedere beginner kent het. Eerst beginnen op oude hardloopschoenen en als dat goed gaat investeren in een paar goede hardloopschoenen in een gespecialiseerde winkel. Hardloopschoenen zijn belangrijk als het gaat om plezier in het hardlopen. De juiste schoenen zorgen voor loopcomfort en verminderd het risico op voetklachten. Bij ZorgSaam Lopers Company ‘analyseren’ wij welke schoen het beste past bij u:

 

  • Intakegesprek: we inventariseren uw doelen, loopomstandigheden, loopervaring en houden rekening met (oude) blessures
  • Schoenanalyse: controleren van uw ‘huidige’ schoenen
  • Voetanalyse: indien nodig controleren wij uw maat van de voet en middels een drukplaat bekijken wij uw voet
  • Hardloopanalyse: uw hardlooptechniek wordt onder de loep genomen, samen gaan wij opzoek naar de schoen die het beste bij u past
  • Stabiliteitstesten: een verminderde stabiliteit in benen en romp kan ervoor zorgen dat u een verhoogd risico heeft op blessures. Met een simpele test kunnen wij uw risico beoordelen.

 

Bij ZorgSaam Lopers Company bekijken wij het hele plaatje. Niet alleen naar de hardloopschoenen maar ook naar de randzaken die ervoor zorgen dat u zo’n klein mogelijke kans heeft op een blessure. Door ons nauwe contact met fysio- en podotherapeuten hebben wij voldoende kennis van zaken. Zelfs met een blessure bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast hebben wij ervaren personeel in dienst die u tips kunnen geven met opbouwschema’s of hardlooptechniek tips. Dit onderscheid ons van andere sportwinkels. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u bellen of langskomen!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×