Maak een afspraak

ZorgSaam Lopers Company Hellendoorn

ZorgSaam Lopers Company Hellendoorn is dé specialist voor de Twentse en Sallandse hardlopers, trailrunners en wandelaars. Wij zijn gevestigd in een zeer sportieve omgeving op sportpark De Voordam in Hellendoorn.

Uniek concept
Onze winkel deelt het pand samen met de fysiotherapeuten, de sportpodotherapeut en de sportdiëtisten van ZorgSaam. Door specialistische kennis met elkaar delen, kunnen we u nog beter informeren en adviseren.

Loopanalyse
Onze verkoopadviseurs zijn zo opgeleid dat zij snel een kwalitatief hoogwaardige analyse kunnen uitvoeren. Wij streven ernaar om sámen met de loper de meest geschikte schoen uit te kiezen. Tevens beoordelen wij of er factoren zijn die er aan bij dragen dat u blessurevrij kunt lopen en eventueel uw prestaties positief kunnen beïnvloeden.Voor wie?
Beginnende lopers helpen wij graag om een goede basis te leggen om verantwoord en blessurevrij te lopen. Naast een uitgebreide loopanalyse, beoordelen wij ook de stabiliteit van uw rug, heup, knieën en enkels (ketenstabiliteit), daarnaast krijgt u tips en eventueel een loopschema om verantwoord op te bouwen.
Ook gevorderde lopers zijn bij ZorgSaam Lopers Company aan het goede adres. Naast de reguliere hardloopschoenen hebben wij trailschoenen en wedstrijdschoenen voor het lopen onder andere omstandigheden. Ook kunnen wij u adviseren om prestaties te verbeteren.

Blessure?
Door de specialistische kennis die de verkoopadviseurs, de fysiotherapeuten en de sportpodotherapeut met elkaar delen zijn wij in staat uw eventuele loopproblemen snel te signaleren en behandelen. De korte lijntjes tussen de verschillende disciplines in hetzelfde pand dragen er aan bij dat uw blessure snel en daadkrachtig wordt behandeld.

Maak een afspraak

Ons team

Daan Hardon

Daan Hardon

Stella van de Velden

Stella van de Velden

Henrieke Krommendijk

Henrieke Krommendijk

Coen Smit

Coen Smit

Patrick ter Brugge

Patrick ter Brugge

Rob Alferink

Rob Alferink

Een impressie van onze winkel!

Hier vind u een impressie van onze winkel!

Impressie
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×