ZorgSaam Lopers Company Hellendoorn

De basis voor blessurevrij hardlopen of wandelen ligt bij het gebruik van functioneel juiste hardloop- of wandelschoenen. Deze schoenen worden bij ons aangemeten door deskundig en uit ervaring sprekend personeel. Wij werken met de nieuwste technologieën en ideeën en willen er Samen voor Zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van blessurevrij sporten op elk gewenst niveau.

En mocht u toch een blessure hebben of krijgen? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres! ZorgSaam LopersCompany bevindt zich namelijk letterlijk onder één dak bij ZorgSaam Hellendoorn met een team van (sport)fysiotherapeuten, manueel therapeuten, (sport)podotherapeuten en (sport)diëtisten die gezamenlijk zullen werken om uw blessure zo snel mogelijk te verhelpen. Al onze specialisten maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals echografie, shockwave, vliegwieltraining, drukplaatmeting, directe zoolaanpassingen en nog veel meer! Ons motto: Zorgen doe je Samen!

Maak een afspraak

Ons team

Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Jan Annink

Jan Annink

Lasse Wiggemans

Lasse Wiggemans

Patrick ter Brugge

Patrick ter Brugge

Rob Alferink

Rob Alferink

Coen Smit

Coen Smit

Onze vestiging in Hellendoorn

Wie de oude VESOS voetbalkantine op sportpark De Voordam in Hellendoorn van voor de verbouwing nog kent, kent deze nu niet meer terug! Een kleine impressie van hoe de verbouwing is verlopen en hoe de winkel er nu uitziet.....

Impressie
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×